Am trimis si la Fium, urmeaza si celalalte, sper cat mai multe astazi dar cu siguranta nu le voi termina pe toate.
Dragos, Dan: cu placere, anytime
update: am trimis si la paulpadurariu
Am trimis si la Fium, urmeaza si celalalte, sper cat mai multe astazi dar cu siguranta nu le voi termina pe toate.
Dragos, Dan: cu placere, anytime
update: am trimis si la paulpadurariu
Ultima modificare făcută de danielbuca; 26th October 2011 la 17:42.
blog Daniel Buca
am primit si eu analiza pe privat. Super buna treaba facuta de Daniel.
Mersi inca o data pentru recomandari.
Am trimis si eu un PM pentru o analiza. Mersi anticipat!
A fost o saptamana grea, abia acum mai apuc sa raspund la mesaje.
Am o observatie: nu mai trimiteti site-uri pentru analiza SEO.
Zona mea de competenta, in contextul acestui topic, este partea de business si user experience a unui magazin online. Pe parte de SEO va pot da sfaturi dar sunt foarte sigur ca pe forum sunt oameni care cunosc mult mai bine decat mine acest subiect.
update: voi trimite raspuns doar la cei care mi-au trimis cereri folosind mesageria seopedia
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Vreau sa va recomand urmatorul articol, contine cateva sfaturi de care merita sa tinem cont.
Cateva sfaturi din articol sunt testate personal
Articol: 10 Bizarre Things That Influence Customers Online « Get Elastic Ecommerce Blog
Si nu in ultimul rand: vin sarbatorile, verificati-va site-urile pe smartphone-uri si tablete si vedeti daca sunteti pregatiti pt sesiunea de shopping care urmeaza![]()
blog Daniel Buca
am trimis si eu o solicitare. Multumesc anticipat
Am reusit sa raspund la toate solicitarile.
A fost un exercitiu interesant
Multumesc pentru solicitari.
blog Daniel Buca
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)