Nu ma plang de trafic, practic dupa update asta traficul pe slabire s-a dublat aproape, cu toate ca am pierdut foarte multe pozitii pe 15-20% din cuvintele cheie principale. Cu toate astea imi displace total sa vad cum bataia asta de joc cu acele pagini de redirect mi-a eliminat toata munca depusa.
Sincer, google iti spune sa fii cinstit sa faci treaba buna, tu faci asta si ti-o da in gura, nu e prima oara cand trec prin asta si chiar am ajuns la concluzia ca ar trebui sa incepem sa purtam palarii negre daca vrei sa mai faci ceva pe google, pt ca astea albe ii displac si mereu i-au displacut cu toate ca google urlat in gura sa purtam doar palariile albe.
Acum ce rost are sa ma chinui sa port sapca alba cu anii si sa nu fac nimic cand imi pot pune sapca neagra si sa produc ce mi-am propus in nici macar o luna. Practic nici macar nu esti pedepsit in plm daca esti prins, iti sterge site-ul, taie accesul la google, prostii din astea care pot fi remediate usor schimband laptopul si numele de navigator, pe urma o iei de la capat si tot asa, viata trece tu faci banul, google o suge, de doua ori ca merita.

Răspunde cu citat