Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: "Why Google wants to replace Gmail" | Computerworld

Olivian Breda este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    217
    Putere Rep
    29

Post "Why Google wants to replace Gmail" | Computerworld

Why Google wants to replace Gmail | Computerworld

"Google exists to mediate the unmediated. That's what it does.

That's what the company's search tool does: It mediates our relationship with the Internet.

That's why Google killed Google Reader, for example. Subscribing to an RSS feed and having an RSS reader deliver 100% of what the user signed up for in an orderly, linear and predictable and reliable fashion is a pointless business for Google.

It's also why I believe Google will kill Gmail as soon as it comes up with a mediated alternative everyone loves. Of course, Google may offer an antiquated "Gmail view" as a semi-obscure alternative to the default "Inbox"-like mediated experience."

Why Google wants to replace Gmail | Computerworld

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu stiu daca "Noutati de la Google" e categoria potrivita.

"Previziuni subiective despre Google" , "Pareri personale despre Google", "Zvonuri despre Google" ar suna mai adecvat.

P.S. Pe langa Gmail mai ofera si host de email pentru domenii tld, ca sa vezi cat de interesati sunt sa dispara mailu'
    Retired

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    217
    Putere Rep
    29

Implicit

Scuze dacă am pus în subforumul nepotrivit, mi s-a părut că forumul "Google" e cel mai potrivit pentru acest anunț.

Și înainte să închidă Google Reader, i-au făcut tot felul de update-uri, era cel mai bun de pe piață pe nișa lui, cel mai căutat lucru după dispariția lui era un sistem care să fie cât mai similar. Nu mai bun, nu altfel, ci cât se poate de identic cu Google Reader.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Nu stiu daca "Noutati de la Google" e categoria potrivita.

"Previziuni subiective despre Google" , "Pareri personale despre Google", "Zvonuri despre Google" ar suna mai adecvat.

P.S. Pe langa Gmail mai ofera si host de email pentru domenii tld, ca sa vezi cat de interesati sunt sa dispara mailu'
    Gmail este un serviciu contra cost pentru companii, eu il folosesc "pe bani". Sunt extrem de multi care fac asta, asa ca nu vad nici un modiv financiar sa il inchida.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Nu cred ca vor inchide Gmail prea curand. Cel mai probabil, daca sunt foarte hotarati sa ramana cu Inbox, ar fi sa inlocuiasca interfata Gmail cu o versiune mai avansata a lui Inbox, care nu ar fi un lucru neaparat rau.

Inbox arata extrem de bine, dar e si cam incurcat si fara mai multe metode de customizare nu mi se pare foarte ok inca.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    217
    Putere Rep
    29

Implicit

Chestia cu "gmail se închide" era secundară, articolul mi-a plăcut pentru că arată strategia Google - între conținut și utilizator intervin ei. La email, intervenția lor e minimală, până acum.

Personal, nu cred că Gmail se va închide atâta timp cât există email.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

E și normal să intervină ei. Nu era Google, nu ajungea internetul ce este astăzi. Intervin bine, fac lucruri de calitate.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Nu era Google, nu ajungea internetul ce este astăzi.
    Da di ce, crezi ca toate serviciile cumparate de ei erau rele? Nu puteau trai singure?
    Sau crezi ca google a inventat tot ce face?
    Trust, but verify.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Da di ce, crezi ca toate serviciile cumparate de ei erau rele? Nu puteau trai singure?
    Sau crezi ca google a inventat tot ce face?
    Ce treabă are ce am zis eu cu faptul că Google a cumpărat unele produse/servicii ? Și cele pe care le-a cumpărat nu le-a dezvoltat bine, sau ar fi mers mult mai bine pe cont propriu ?

Am zis că internetul de astăzi ar fi fost altfel fără Google, la fel cum poate telefoanele mobile ar fi arătat altfel fără Apple. The Butterfly Effect se aplică și aici.

Ce serviciu de mail preferi, Gmail sau Yahoo? De câte ori ți-a dat erori Yahoo Mail și de câte ori Gmail ?

Google are servicii bune, o viziune foarte bună (mai ales pe partea de cum ar trebui să fie advertisingul pe net) și gândesc pe termen lung.

Acum astea sunt câteva argumente, sunt curios care sunt argumentele tale că internetul ar fi fost astăzi la fel fără Google .

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    sunt curios care sunt argumentele tale că internetul ar fi fost astăzi la fel fără Google .
    Argumentul e simplu - Google n-a facut nimic ce altii nu fac. Daca nu era google search erau celelalte. Daca nu era gmail erau celelalte. Daca nu cumpara analytics, lumea folosea variantele celelalte free sau pe bani.
    Chiar nu vad un serviciu introdus de google in premiera si care ar fi schimbat lumea.

Cat despre email, exista servicii mari si frumoase de email, mai bune (in opinia mea) decat gmail si fireste, oricare e mai bun ca yahoo.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  3. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 15:28
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •