Da Tom, ai dreptate dar nu-i corect ce face Google; daca depasesti viteza iei amenda o data, daca comiti o fapta penala iei x ani de condamnare o data, nu de x ori pentru aceeiasi fapta.
Ar trebui ca Google sa ne mai de-a o noua sansa, in momentul acesta nu prea o avem. 95 % din linkuri au devenit pentru Google nenaturale. Incep sa cred si eu ca SEO este aproape mort, mai ales cum il stiam noi.
Gresesti.
Penalizare de link cumparat? e corecta? este
Penalizare de continut copiat (duplicate)? E corecta? este
Penalizare de negative-seo? e corecta? Nu este, dar google ti-a dat unelte sa te ajute.
Deci ar trebui sa vb de corect, pentru ca la asta se rezuma. Stiu, nu gasesti naturale, dar altii gasesc (cei din fata ta). Se va ajunge la "sa moara si capra vecinului", prin raportare reciproca, si asa google curata net-ul moka
Daca iti iei penalizare pt linkuri cumparate (sau spam), vrei sa te lase cu ele dupa 1-2-3-5-10 ani? Doar pt ca a trecut un timp, si acum "esti curat" ? Nu, logic.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu zic ca tu gresesti.
Penalizarile MANUALE nu au legatura cu ce spui tu, de duplicate content de exemplu. Cele date de algoritm e normal sa nu expire pana nu dispare problema, dar era vorba de cele manuale.
Valoarea linkurilor scade in timp, deci o penalizare manuala pentru linkuri ne-naturale ar puta linistit sa dispara peste 2 ani, cand vechimea linkurilor care au atras-o se apropie de zero.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)