Logo in SERP "whenever possible".
Comunicat oficial
Usor de implementat, inca n-am apucat sa testez.
Logo in SERP "whenever possible".
Comunicat oficial
Usor de implementat, inca n-am apucat sa testez.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Prima mea reacţie: Foarte tareeeee! abia aştept să implementez chestia pe toate site-urile!!
A doua mea reacţie: De acum înainte SERPul va fi încărcat cu şi mai multe prostii.![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Tom sau rezultate locale. Poate se va trece de la un 7pack la un 10pack?![]()
Ultima modificare făcută de doro; 16th May 2013 la 01:27.
Asta cu disparitia linkurilor o sa fie lovitura puternica pentru multi. Un prim efect cred ca va fi o crestere a banilor din afiliere, multe situri stau mai bine in serp decat magazinele pe multe cuvinte cheie.
Un al doilea efect va fi o crestere a campaniilor adwords, care de fapt cred ca e si scopul final.
Desi n-am site-uri de afiliere, situatia urmatoare e curioasa: cum ma poate opri Google de la a imi setez logo-ul Emag pe site-ul meu de afiliere?![]()
Nu cred. Fix invers. Local nu e chiar ok pe multe nise, plus ca e plin de rezultate identice = acelasi domeniu. Eu cred ca pt adwords o face. Adwords are si links, si adresa, si reviews, si g+, .... are tot, fie ca rezultatele nu auNu stiu daca ai observat asta.
Un ex aici: https://www.google.co.uk/#hl=en&scli...w=1920&bih=955
Stau, dar stau e la prezentBrand push rezolva fix problema asta.
Daca-mi pui logo, iti fac raport la google. E incalcare de trademark (termeni si conditii de utilizare), si ti-o ieiSimplu sau?
Ghici ce? Tu dispari, eu mai urc un pic))
Off: Mda, postez ca sa fac numarul pt marketplace. NU MAI REZIST!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)