M-am inscris din prima zi cand au dat drumul, parca 25 aprilie.
M-am inscris din prima zi cand au dat drumul, parca 25 aprilie.
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Sa explice cineva care stie. Venituri totatle estimate sunt veniturile care imi revin mie ??? Ce sunt venituri APV , Venituri youtube??
Ce este performanta anunt ??? acolo am alte suma/.
La mine incep s-apara. Nu apareau (mai mult ca sigur) deoarece nu aveam vizite/vizualizari suficiente.
youtube.jpg
e mai bine fara intermediari, eu sunt partener YouTube, insa am facut contul in Spania,...si toate beneficiile din clickuri vin direct.
Poate cinva sa ne explice , prin ce medota de plata este mai bine? Cec livrare standar sau Western Union Quick Cash ? Si cam cum se fac??
Am gasit asta, si sunt curioasa daca in toate tarile YouTube plateste atat de bine ?:
PSY will earn money for each view of his videos
($2.50 to $5,00 per each 1,000 views), each subscriber ($0.05)
and each channel view ($0.01 per channel view).
For just the views of the Gangnam Style video, PSY could be earning over $ 20 millions USD if he is a YouTube partner.
A luat cineva ceva bani pana acum? Abia mi-am facut si eu contul si daca puteti sa-mi explicati.
Banii generati prin youtube o sa-mi apara in contul de adsense?
am luat eu, banii iti apar si in contul adsense, la sfarsitul lunii se face totalul si iti trimite plata.
daca te referi la clickuri, poti avea si un click la 1000 de vizualizari, daca prinzi zi buna poti avea si 20 (pe canal romanesc). ctr-ul are fluctuatii foarte mari, nu e ca la adsense.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)