ma gandesc ca aproape toti webmasterii au cont pe google si primesc mail de la ei, infine.Merci oricum
ma gandesc ca aproape toti webmasterii au cont pe google si primesc mail de la ei, infine.Merci oricum
Ultima modificare făcută de Hobart; 6th April 2011 la 14:20.
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Azi am vazut pentru prima data ''cea mai buna presupunere'' de la google. Mi se pare de o inutilitate crunta. ''Presupunere''? Ce urmeaza, ''Cea mai credibila barfa''?
http://img69.imageshack.us/i/dextera...aregoogle.png/
google, a presupus ca tu cauti numele actorului care-l joaca pe Dexter (ceea ce probabil si cautai) si ti-a presupus un raspuns rapid fara sa fii nevoit sa mai intri pe vreun site, chestie foarte tare.
Ca nu suna romaneste fraza, e una , dar totusi, cum sa ti se para inutil asa ceva ? Esti absurd....
9 din primele zece rezultate afiseaza deja aceasta informatie (sunt bolduite ''dexter'', ''actor'' si ''Michael C. Hall''). Nu trebuie sa ti se invarta prea repede rotitele pentru a presupune singur.
Pe webmasteri nu cred ca ii ajuta. Daca n-ar fi fost presupunerea aia cativa webmasteri ar fi castigat niste vizine in plus.
Modificari interesante in Google, atat .ro cat si .com (grafic dar si ca rezultate).
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
123 - Google Search_1304747747629.png
Mofidicare grafica ce apare si pe .ro
+
Vad rezultate diferite la cautarile de pe .ro, unele mult mai calitative.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)