ideea era un SO destinat publicului,cu ce ne avantajeaza unul privat?
Despre Google chrome :
- o interfata super easy ,curata ,simpla
- am eu impresia sau se incarca foarte repede paginile comparativ cu safari,ff3 si opera?
- putine optiuni ,pare chel
- toate site-urile mele sunt ok ,nici o distorsionare
- asteptam diferite plugins-uri ,extensii etc
- mi-a facut o impresie buna la prima intalnire
- dupa instalare m-a intrebat daca vreau sa folosesc G ca default SE,interesant
Ultima modificare făcută de Adrian Poputoaia; 2nd September 2008 la 23:14.
Da, si eu m-am mirat ca m-a intrebat daca vreau sa pastrez Live ca motorul de cautare default). La fel, mi se pare ca incarca paginile f f repede...dar nu pot sa fac o comparatie chiar exacta pt ca am intrat doar pe site-ulrile mele sa vad cum "arata" (si nu a aparut niciun "bug" de design). In rest, pare cam simplist, nu cred ca o sa-l folosesc foarte des...
Si oricum, nimic nu "bate" unele Add-ons din Firefox, indispensabile pt development, SEO etc..
Vreau sa-l incerc!!!
Oare cum se poate face rost de beta?
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Azi am vazut in Google Webmaster Tools o noua functie:
http://googlewebmastercentral.blogsp...re-useful.html
Am vazut-o si eu ieri (cu toate ca intru din an in paste in webmasters), nu mi se pare o chestie prea "cool" pentru ca (in mod normal) nu Google ar trebui sa stie mai bine decat tine ce este mai useful ... in plus este javascript
![]()
Au ei niste smecherii pe acolo dar pe mine cel putin nu m-a impresionat. Imi scapa ceva ?
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
Google Chrome ready for download: http://www.google.com/chrome
acum l-am scos si eu cred ca renunt la ff... imi place interfata grafica ....
E echivalent la viteza cu IE No Addons (nu stiu daca l-ati incercat, e al naibii de rapid). o sa devina si chrome lent cand o sa aiba addon-uri. Am o vaga impresie ca deja s-a ajung la viteza maxima pe care o poate avea un browser. Asa cum e si la arhivatoare, poti comprima foarte mult, dar numai pana la un punct, algoritmii au ajuns in "punctul culminant", adica "mai mult de atat nu se poate dpdv algoritmic".
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)