<div class='quotetop'>QUOTE(necenzurat @ Mar 6 2006, 07:25 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
interesant da nu am domeniu deci cam nefolositor [/QUOTE]
pentru tine...
<div class='quotetop'>QUOTE(necenzurat @ Mar 6 2006, 07:25 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
1 nu imi place cum afisezi rezultatele unei cautari parca is prea stranse pe mijloc zici ca e un sitesearch
[/QUOTE]
Multumesc de observatie... dar nu prea inteleg... Si nici nu vreau sa dezvoltam subiectul ..
2 pool-ul de vot e cam varza, am votat de 2 ori in el lucru neobisnuit [/QUOTE]
Nu este varza.. poti vota si de 10 ori .. Pentru ca este posibil ca la o cautare sa vrei sa dai nota maxima, iar la o alta cautare sa dai nota minima.. Astfel pot afla unde sunt probleme, de ce nu se intorc rezultate bune intotdeauna, etc ...
3 http://ads.murfi.ro/ spuneai ca se face pana pe 1 marte, suntem in 6 banuiesc nu :p [/QUOTE]
Da, sistemul nu a atins inca nivelul pe care il doream si de aceea am decis sa amanam.
4 http://www.murfi.ro/motor-de-cautare.php <-- pe cuvant daca am inteles ce vrea sa zic asta, da eu ca utilizator normal nu vreau sa ma complic cu +, - , etc [/QUOTE]
Pai cred ca e foarte simplu de inteles ce se explica acolo.. daca nu vrei sa intelegi sau sa folosesti operatori de cautare este alta treaba...
5 si in ultimul rand vreazu sa zic mainpage-ul e exagerat de incarcat cu informatii :o, uitate la GOOGLE uite cat de simplu poate sa fie [/QUOTE]
Poate da.. poate nu .. discutabil... Nu cred ca este chiar asa de incarcat.. in afara acelor "Noutati" care sunt 2, 3 maxim , in orice moment, cred ca e o pagina chiar goala.. poate prea goala...
sa nu o iei in nume de rau vruiam duar sa imi exprim niste opinii din partea mea poti sau nu poti sa le iei in considereare, noroc[/QUOTE]
Tin seama intotdeauna de ideile sau sugestiile bune... Si atata timp cat critica nu este de tip distructiv sau rau intentionata nu am de ce sa "port pica" ...

[/QUOTE]