Citat Postat în original de tataraseni @ Dec 31 2005, 10:49 AM) [post=8566
Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
"Temerile" mi-au fost confirmate : traficul este fictiv sau generat artificial.
Am avut mai multe discutii cu cativa prieteni din domeniu si am ajuns la concluzia nu justifica traficul respectiv; sunt prea multe vizite directe si normal ar fi fost ca promotia respectiva sa genereze referinte.
In plus pe phpromania se discuta despre rolul functiei fsockopen in generarea de trafic si personal cred ca aceasta a fost.
eu cred ca nu ai dreptate,pentru ca din pagina fiecarui participant la promotie se face un redirect 302 catre pagina principala a site-ului, de aceea apar ca vizite directe chiar daca vin din mai multe parti. si s-ar putea sa nu aiba codul trafic.ro pus pe pagina de contor. parerea mea. deci nu e chiar atat de sigur ca traficul e f]
"Temerile" mi-au fost confirmate : traficul este fictiv sau generat artificial.
Am avut mai multe discutii cu cativa prieteni din domeniu si am ajuns la concluzia nu justifica traficul respectiv; sunt prea multe vizite directe si normal ar fi fost ca promotia respectiva sa genereze referinte.
In plus pe phpromania se discuta despre rolul functiei fsockopen in generarea de trafic si personal cred ca aceasta a fost.
[/QUOTE]
eu cred ca nu ai dreptate,pentru ca din pagina fiecarui participant la promotie se face un redirect 302 catre pagina principala a site-ului, de aceea apar ca vizite directe chiar daca vin din mai multe parti. si s-ar putea sa nu aiba codul trafic.ro pus pe pagina de contor. parerea mea. deci nu e chiar atat de sigur ca traficul e fictiv sau generat artificial.