Este cineva familiar cu un software de tracking clickuri la nivel de utilizator?
Ma intereseaza sa stiu tot ce intampla in timpul unei sesiuni a unui utilizator: linkuri apasate, timpi intre clickuri, rapoarte, durata medii sesiune, etc.
Multumesc
Este cineva familiar cu un software de tracking clickuri la nivel de utilizator?
Ma intereseaza sa stiu tot ce intampla in timpul unei sesiuni a unui utilizator: linkuri apasate, timpi intre clickuri, rapoarte, durata medii sesiune, etc.
Multumesc
depinde daca esti dispus sa platesti pentru o aplicatie de genu asta sau nu. Pe Hot Scripts ai o lista sau la hosting te uiti la Server log analysis.
ClickAider Click Tracking System: Advertise with Confidence ar fi, insa nu as putea sa-l recomand pentru ca nu-l folosesc.
in sfarsit am gasit ceva aproape de ceea ce-mi doream: reinvigorate.net
majoritatea softurilor, pe bani sau nu, sunt orientate catre trafic. sunt construite in premisa 'hai sa facem trafic mai mult, mai bun'. Google Analytics ofera cam tot ce-ti poti dori pe acest segment. pe mine ma interesa mai mult concluziile de usabilitate.
asemeni tot in acest sens ar fi interesant de logat tot ce se poate in db, si apoi instalat QlikView-u' ca sa traga concluzii. asta poate intr-o vacanta viitoare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)