Pentru ca:Postat în original de FireEyes @ Mar 14 2006, 09:58 AM) [post=12287
1. Neogen nu este acelasi gen de retea ca celelalte din top.
In timp ce pentru ceilalti numarul de site-uri si de unici din retea se se reflecta aproximativ si asupra cotei lor de piata dpdv financiar, acelasi lucru nu e valabil si in cazul Neogen (unde oricine intre si iese dupa bunul plac).
2. Fiind alt gen de retea (CPC vs. CPM) eu cred ca ocupa o nise de piata diferita de ceilalti, caz in care nu are sens sa compar si sa pun alaturi mere cu pere.
3. Pentru ca sunt cam imorali imi permit sa fiu subiectiv si, profitand si de motivele de mai sus]
Neogen de ce nu face parte din acel top ?
[/QUOTE]
Pentru ca:
1. Neogen nu este acelasi gen de retea ca celelalte din top.
In timp ce pentru ceilalti numarul de site-uri si de unici din retea se se reflecta aproximativ si asupra cotei lor de piata dpdv financiar, acelasi lucru nu e valabil si in cazul Neogen (unde oricine intre si iese dupa bunul plac).
2. Fiind alt gen de retea (CPC vs. CPM) eu cred ca ocupa o nise de piata diferita de ceilalti, caz in care nu are sens sa compar si sa pun alaturi mere cu pere.
3. Pentru ca sunt cam imorali imi permit sa fiu subiectiv si, profitand si de motivele de mai sus, sa nu vreau sa ii promovez.