Salut, as dori sa aflu cum a-ți promova voi un blog la început, pentru că așa ajutăm multi de pe comunitate, o să încep eu și o să spun că putem promova un blog la început de drum cu ajutorul rețelelor sociale, cu distribuiri.![]()
Salut, as dori sa aflu cum a-ți promova voi un blog la început, pentru că așa ajutăm multi de pe comunitate, o să încep eu și o să spun că putem promova un blog la început de drum cu ajutorul rețelelor sociale, cu distribuiri.![]()
Fara sa te superi pe mine, dar eu as incepe prin a scrie corect. " a-ti " promova indeparteaza cititorii. Pana sa ajungi la promovare ai nevoie de o baza puternica si de continut de calitate, ca sa ai ce promova. Ulterior, daca ai continut bun, Facebook poate sa fie suficient de puternic, mai ales daca investesti niste bani in Facebook Ads.
Dupa ce strangi un numar decent de vizite, poti incepe si sa cauti backlinkuri sau sa gasesti variante mai mult sau mai putin conventionale.
Revenind la continut, daca ai continut foarte bun si scris foarte corect se poate promova cu cheltuieli minime.
Ofer servicii de content writing !
În mod normal nu scriam așa, dar am postat de pe telefon,
am autocorector , nu am de ce sa ma supăr cu orice atenționare/observație devin mai bun, cred eu. Îți mulțumesc de răspuns.![]()
Mai e varianta comentariilor pe alte bloguri. O sa te ajute dar cum zice razva, mai intai continut de calitate apoi restul.
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Te referi la comentarii pe bloguri din aceeași nișa cu link-ul către blogul meu, atunci te contrazic pentru că am auzit că primesc penalizare pentru spam. Daca te referi la comentarii doar pentru a deveni mai popular fara spam, atunci sunt de partea ta. Mulțumesc de raspuns.![]()
Scrie, vezi daca e usor, daca e greu, intre timp mai inveti si cate ceva despre pluginuri, cat sa-ti faci un back-up sau sa configurezi un Yoast si pe urma te te mai gandesti si la promovare.
Poti sa ne dai si noua cateva exemple?
Off: Vezi ca ai deja 30 posturi, nu trebuie sa te stresezi.
Off ... Off..: La o cautare simpla pe mr. G poti sa gasesti raspuns cam la 70% din posturile tale de aici. De ce nu cauti informatii si sa oferi si tu ceva comunitatii nu sa vii cu tot felul de intrebari tampite?
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
Esti deosebit "nu ma intereseaza ca deranjez tot forumul, vreau 50 de posturi". Scrie inca 6 posturi aici, iti faci damblaua si nu mai spammezi alte topicuri.
Sper sa gasesti o metoda monetizare inainte sa pui linkul in semnatura, o sa-ti genereze un trafic enorm si e pacat sa te prinda nepregatit...
Retired
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)