Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Voi cum l-ați promova?

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    35

Question Voi cum l-ați promova?

Salut,

Când am puțin timp liber, lucrez la o aplicație web ce afișează cursul valutar stabilit de BNR și alte bănci din România. Până acum, m-am concentrat pe partea de dezvoltare (platformă, APIs și aplicații pentru alte platforme) și mai puțin pe partea de promovare.

Aș vrea să știu, dacă aveți idei, care ar fi cele mai bune metode de promovare pentru un astfel de sit?

Mersi

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Salutare,

S-o promovezi in ce sens? Care-i scopul final? O vinzi ca aplicatie? Ca serviciu (acces API)? O dai gratis?

Sunt sute de site-uri care au cursul valutar afisat, daca tu crezi ca le creezi plus valoare poti contacta webmasterii. Site-urile le gasesti cu google, sunt zeci de pagini.

Daca vrei sa cresti strict site-ul tau si sa-l monetizezi cumva (SEO). Optimizeaza pagina, links, etc.

Nu stiu exact care-i finalitatea, nu pot raspunde mai concret.
    Retired

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.331
    Putere Rep
    38

Implicit

Am avut la un moment dat un client care a cumparat advertoriale pe zona asta, am zis ca na daca tot a cumparat de la mine advertoriale sa folosesc siteul lui in locul la cel pe care il foloseam deja. Dupa 2 saptamani am revenit la ce foloseam eu pentru ca e greu sa inlocuiesti ceva ce a devenit o obisnuinta.

Eu de exemplu scriu conve..... si deja face google autocomplet cu siteul respectiv. E un java script micut care face conversia de la euro la lei (ca nu prea lucrez cu alte valute) si mai pune si tva-ul separat ceea ce iarasi pentru mine ca firma platitoare de tva mi se pare foarte util.

Eu cred ca cel mai bine te orientezi pe optimizare SEO si il salti in google pentru noii potentiali clienti pentru ca cei vechi s-au obisnuit cu bnr.ro sau alte siteuri. Oricum stiu ca e destul de mare concurenta si banuiesc ca doar primele 2-3 primesc trafic din google ca nu e ca si cum ai cauta un telefon si te uiti la primele 10 siteuri din google dupa pret sau review-uri.

Cred ca o alta sursa de monetizare ar putea sa vina din vanzarea scriptului, daca nu-s si aici variante destule. De exemplu am un proiect pentru o comunitate si caut sa le pun la dispozitie tot felul de unelte online folositoaare. La un moment dat ma batea gandul sa le pun si un convertor valutar la dispozitie.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    43

Implicit

Cred ca mai bine ai promova extensiile de browser. Incearca sa faci cateva teste cu Facebook Ads (mi se pare ca permite targetarea si dupa browser).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Daca al fi al tau ce cum l-ai promova?
    De ike în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 29th January 2016, 18:03
  2. Cum poti promova un blog?
    De bbogdan81 în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th June 2011, 21:46
  3. Cum ati promova(offline) o alimentara din Mamaia ?:)
    De inSecure în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd June 2009, 00:18
  4. Orice se poate promova online !!!
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 6th February 2009, 01:25
  5. Cum imi pot promova site-ul? www.winner.com.ro ???????
    De radu888 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 31st July 2005, 01:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •