Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Recomandari promovare website

crystygye este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    28th February 2015
    Posturi
    45
    Putere Rep
    19

Implicit Recomandari promovare website

Buna seara,
    Detin un site de filme online, la care lucrez zilnic. In ultima perioada am inceput sa stagnez (in weekend am aproape 10.000 unici).
    Nu ma princep in promovare cei drept, exceptand google adwords.
    Traficul l-am facut cu seo bun, iar accesarile imi vin in general din google, din cautarea directa a filmelor. La cautarile de gen "filme online" nu ma clasez in primele 3 pagini, dar totusi am trafic.

Vreau sa promovez, maxim 500lei lunar (nu cer bani la lume pe site, deci am buget mic), sa castig ceva trafic sau o mai buna pozitionare in google.
    Cum sau prin cine as putea face asta? Orice sfat este bine primit.

Va multumesc!
    Ultima modificare făcută de crystygye; 11th December 2015 la 18:37.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.724
    Putere Rep
    31

Implicit

Ai verificat in WMT ce s-a intamplat cu pozitionarile tale? Incearca si ceva trafic din FB, G+ etc.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    28th February 2015
    Posturi
    45
    Putere Rep
    19

Implicit

Mai exact la ce sa ma uit ca nu am inteles? Am spus ca stagnez, nu ca as fi scazut in trafic. Vreau mai mult trafic si o pozitionare si mai buna decat acum.

RedJohn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    22

Implicit

Pozitionari mai bune vei obtine doar daca aduci ceva linkuri de calitate (relevante)
    Incearca sa cumperi niste advertoriale si linkuri pe siteuri asemanatoare. selectia siteurilor respective e foarte importanta si depinde de multi factori, asa ca grija mare.
    Daca nu ai foarte multe linkuri externe, poti incerca si link-exchange cu siteuri ceva mai bine cotate, sau chiar 3 way daca mai ai si alt site unde poti pune linkuri.

Daca tot lucrezi constant la site, incearca sa faci si un blog (wordpress, blogspot sau chiar domeniu separat) in care sa pui diverse reviewuri/recenzii cu trimitere catre paginile siteului principal. In mare parte SEO de calitate inseamna content constant, bun si mult.

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    28th February 2015
    Posturi
    45
    Putere Rep
    19

Implicit

Advertoriale cei drept nu am si voi face o achizitie + le voi pune pe niste site-urile de aceasi nisa.
    Vad ca sunt unele siteurile de filme online ce au maxim 30 cuvinte in descriere si apar in prima pagina la cautari. Chiar atat de mult/important este un backlink? Chiar daca continutul este aproape 0, gen au doar 2 embeduri si un titlu?
    Ca linkuri externe la 3800 articole, am 17.000 (asta imi zice WMT-ul).

Am inceput sa pun stiri legate de filme,seriale si trailere (cateva sa vad daca face urat google). Dar sunt pe acelasi site. Ce imi recomanzi sa fac? Sa fac un subdomeniu si sa fac alt site acolo cu linkuri catre al meu, sau un total alt domeniu+site cu legaturi in site-ul principal?
    Ma descurc sa fac articole cu seo bun, dar nu am cunostinte legate de algoritmul google-ului (ce ii place, ce nu, cum vad ce e rau, etc).

Multumesc!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

De unde naiba iti vin alea 17.000 de linkuri? E ceva dubios, vezi din ce surse sunt, cate apar pe fiecare site, sa nu fie ceva spam care iti poate face mai mult rau.

Fa o categorie /blog unde bagi orice articole despre filme, gen topuri si recomandari, din care duci linkuri interne spre categorii, index, si filmele propriu-zise.

Oricum, eu ma mir cum de aveti atata curaj sa va ocupati de astfel de siteuri. Stiu ca nu sunt legale si va puteti vedea legati. Care e trucul?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    28th February 2015
    Posturi
    45
    Putere Rep
    19

Implicit

Sunt din bloguri romanesti ce fac review-uri la filme din cinematografe. Am postat in comentariu review-ului, linkul si o mica parere. Apoi, acel comentariu aprobat pe blogul lor, poate avea pana la 3000 linkuri conform WMT. Linkul acela s-a integrat in multe linkuri de pe acel site (cum? nu stiu), dar clar am avut de castigat in trafic. E o problema majora?

Voi face categoria.
    Curaj? Alti omoara persoane si stau acasa... totusi pun un embed si nu cer nimic nimanui. Da stiu..legea zice ca nu ai voie sa faci nimic ca vei muri in puscarie incatusat..Totusi sa evitam subiectul asta.

Multumesc de raspuns.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de crystygye Vezi Post
    Apoi, acel comentariu aprobat pe blogul lor, poate avea pana la 3000 linkuri conform WMT. Linkul acela s-a integrat in multe linkuri de pe acel site (cum? nu stiu), dar clar am avut de castigat in trafic.
    Probabil ai aparut undeva in sidebar cu numele si linkul sub el. E ok, insa cu timpul vor disparea si va ramane doar cel din comentariile articolului, restul vor avea doar un echo.

Cu placere si grija mare, eu nu m-as juca.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Citat Postat în original de crystygye Vezi Post
    Da stiu..legea zice ca nu ai voie sa faci nimic ca vei muri in puscarie incatusat..Totusi sa evitam subiectul asta.
    Avand in vedere ca regulamentul forumului ne impiedica sa discutam despre site-uri care incalca legea, nu prea stiu cum am putea evita subiectul.
    Sfatul meu este sa te concentrezi pe ceva legal.

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    38
    Posturi
    131
    Putere Rep
    26

Implicit

@Dan, este adevarat ce spui tu....insa este voie sa faci 1 km de autostrada cu 1 milion de euro??????????????????????

ON: Daca vrei backlink/banner pe site asemanator imi dai PM... ajuta foarte mult...
    Ma uit la frecvent la Clipuri/Trailere/Filme si castig bani in timp ce scurtez link-uri.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Promovare website nou
    De PetreE în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th July 2015, 16:50
  2. promovare website nou
    De Paul în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 31st May 2012, 14:15
  3. JOB: SEO, SEM, promovare website
    De laguna în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th November 2009, 13:51
  4. Promovare website
    De undoweb în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th March 2007, 12:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •