Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 54

Subiect: Cat de eficienta este inscrierea in directoare?

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    344
    Putere Rep
    30

Implicit

@D. Mihai: Asta inseamna 9E. Fiind pe nisa de inscriere in directoare, am observat in ultima vreme, ca potentialii clienti cauta preturi tot mai mici. Daca le ceri 100 ron pe 400 directoare facute ca la carte cu toate specificatiile lor, spun ca este "nebun" si uite asa aleg firme de nimic cu 9E/ nu stiu cate directoare si toate vai si amar. Acum vine intrebarea de ce ? Pai pentru ca e ieftin, dar unii nu realizeaza ca e cat de cat diferenta intre lista de pe dirpedia si 100 de directoare pe .info sau pe .eu ale unui singur individ. Este normal ca acel individ isi permite sa faca inscrieri cu 3E/100 directoare, pentru ca are la toate baza de date comuna si uite asa adauga link-ul tau in baza de date si s-a scapat de munca in 5 minute si pe tine de 3e la fel de repede.
    Mie unul imi place sa urmaresc site-ul clientului (chiar daca este necunoscator), ii dau sfaturi cum trebuie abordata strategia de inscriere, il ajut cu titluri, descrieri cat mai mari si cat mai unice. Dar tot unii nu sunt multumiti. Si atunci are rost sa cobor 100 directoare la 3 E ? Raspunsul ar fi ca nu. Mai bine stau, decat sa lucrez pe nimic.

@asdirc: eu recent am dar drumul la un proiect pe .ro. Am efectuat pentru el pana acum 150 directoare in 3 luni. NU am probleme. Site-ul a urcat si s-a mentinut fara nici o problema. Rezulta de aici ca directoarele inca au efect pe nise mici si medii. Conteaza foarte mult cum si cand le faci. Adevarul este ca am si site-uri din 2009 care au cazut in cautari dupa update-urile recente. Unele chiar foarte grav, insa recunosc ca in acelea am tras cu directoare foarte tare. Gen 100 directoare/saptamana, acelasi titlu si aceiasi descriere in toate. Asa era vremea pe atunci.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

palex1988:
    Cei 9E au fost mai mult o curiozitate, stiam ca folosesc soft automat, dar mai mult eram curios de lista de directoare. Si "100 ron pe 400 directoare" mi se par putin comparativ cu efortul depus.
    Eu abia am adunat 100 directoare pe .ro care sa fie cat de cat bune si sa te si listeze, nu doar sa te inscrii.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    344
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Da, ai dreptate curiozitatea costa putin. Dar profesionalismul se plateste si cred ca toti suntem ok cu asta.
    Ultima modificare făcută de palex1988; 23rd February 2013 la 15:17.

razvan voicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    62
    Putere Rep
    26

Implicit

palex, in cat timp inscri un site in 100 directoare ?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    344
    Putere Rep
    30

Implicit

@razvan: conteaza specificatiile pe care le da clientul. Pot inscrie si in 100 de zile.

asdirc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th August 2007
    Vârstă
    39
    Posturi
    158
    Putere Rep
    32

Implicit

@palex1988: Ai dreptate, asta e situatia pe care o intalnisem si eu, site-uri mai vechi pe care le-am inscris in foarte multe directoare (da inainte de 2009) si au stat pe prima pagina in google pentru cuvinte cheie importante pana la ultimele update-uri. O sa va ce mai pot sa fac, momentan fiind mai mult de hobby partea de new media.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    344
    Putere Rep
    30

Implicit

Pe mine ma bate gandul sa iau alte domenii pentru site-urile afectate. Sa mut baza de date pe cele noi si sa-i dau batai cu noua strategie de promovare. Evident apoi sa cer de la google o scoatere din index a site-ului afectat de update (sa nu-i para duplicate content).

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Incearca dupa ce introduci disavow sa muti site-ul pe un subdomeniu cu redirect din site-ul principal catre subdomeniu. Eu am salvat un site printr-o tehnica de genul asta, daor ca am sters link-urile dubioase (nu erau multe)
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    344
    Putere Rep
    30

Implicit

@lovelife: ms de pont, insa site-ul asta e cam din 2009. Atunci am facut o tona de link-uri pentru el in timp scurt. Nu stiu ce o sa-i fac, o sa fac niste teste cu el cat de curand.

lancetti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    184
    Putere Rep
    29

Implicit

Site-urile pot fi salvate dar foarte greu poate sa depaseasca 6 luni, eu am salvat chiar de pe o nisa foarte grea, de aceea este recomandat sa incerci lucrul pe un domeniu nou si in paralel "usor" sa te apuci sa scoti din linkuri de pe cel vechi, nu uita sa vii cu imbunatatiri pentru cel vechi, continut original si reactaulizat, versiune de mobil, google autorship, prezenta in social media, imbunatateste viteza de incarcare si usabilitatea.

Succes!
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inscrierea in directoare gratuita
    De Pîrvan Marian în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 18th February 2012, 14:04
  2. Inscrierea in directoare web este uneori de pomana
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th May 2009, 09:18
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th March 2009, 16:05
  4. eficienta directoare web
    De mari în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th May 2008, 22:25
  5. Inscrierea In Directoare Web Straine?
    De meetzah în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 31st January 2006, 15:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •