@D. Mihai: Asta inseamna 9E. Fiind pe nisa de inscriere in directoare, am observat in ultima vreme, ca potentialii clienti cauta preturi tot mai mici. Daca le ceri 100 ron pe 400 directoare facute ca la carte cu toate specificatiile lor, spun ca este "nebun" si uite asa aleg firme de nimic cu 9E/ nu stiu cate directoare si toate vai si amar. Acum vine intrebarea de ce ? Pai pentru ca e ieftin, dar unii nu realizeaza ca e cat de cat diferenta intre lista de pe dirpedia si 100 de directoare pe .info sau pe .eu ale unui singur individ. Este normal ca acel individ isi permite sa faca inscrieri cu 3E/100 directoare, pentru ca are la toate baza de date comuna si uite asa adauga link-ul tau in baza de date si s-a scapat de munca in 5 minute si pe tine de 3e la fel de repede.
Mie unul imi place sa urmaresc site-ul clientului (chiar daca este necunoscator), ii dau sfaturi cum trebuie abordata strategia de inscriere, il ajut cu titluri, descrieri cat mai mari si cat mai unice. Dar tot unii nu sunt multumiti. Si atunci are rost sa cobor 100 directoare la 3 E ? Raspunsul ar fi ca nu. Mai bine stau, decat sa lucrez pe nimic.
@asdirc: eu recent am dar drumul la un proiect pe .ro. Am efectuat pentru el pana acum 150 directoare in 3 luni. NU am probleme. Site-ul a urcat si s-a mentinut fara nici o problema. Rezulta de aici ca directoarele inca au efect pe nise mici si medii. Conteaza foarte mult cum si cand le faci. Adevarul este ca am si site-uri din 2009 care au cazut in cautari dupa update-urile recente. Unele chiar foarte grav, insa recunosc ca in acelea am tras cu directoare foarte tare. Gen 100 directoare/saptamana, acelasi titlu si aceiasi descriere in toate. Asa era vremea pe atunci.