Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 54

Subiect: Cat de eficienta este inscrierea in directoare?

MiculBucatar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    20th April 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    96
    Putere Rep
    27

Implicit

@ 1nesco tot am citit ce ai scris tu si pe forum si pe blogul tau si este ceva ce ma intriga sau poate imi scapa mie. este vreo diferentra intre a inscrie tu cu manuta ta in directoare, si sa pui la fiecare director (inclusiv la cele care cer cont) descriere diferita- si cat mai lunga / si a plati baietii de pe forum care isncriu cu 10e in 100 directoare- desi ei spun ca-s tot inscrieri manuale. eu am inscris mai demult cam in 20 directoare- fara tool-uri sau ceva; si sincer, e munca de chinez batran...
    Super retete de mancare pe www.miculbucatar.ro

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de MiculBucatar Vezi Post
    @ 1nesco tot am citit ce ai scris tu si pe forum si pe blogul tau si este ceva ce ma intriga sau poate imi scapa mie. este vreo diferentra intre a inscrie tu cu manuta ta in directoare, si sa pui la fiecare director (inclusiv la cele care cer cont) descriere diferita- si cat mai lunga / si a plati baietii de pe forum care isncriu cu 10e in 100 directoare- desi ei spun ca-s tot inscrieri manuale. eu am inscris mai demult cam in 20 directoare- fara tool-uri sau ceva; si sincer, e munca de chinez batran...
    Inscrierea in directoare este o mica "arta". Idealul ar fi ancora si descrieri unice. De asemenea, extrem de importanta este si lista dupa care lucrezi. Corect, e munca de chinez, dar daca vrei rezultate cat mai ok, o faci. Cam asta face diferenta intre o inscriere ca la carte si o simpla inscriere.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    215
    Putere Rep
    38

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sustin ce-a zis robyroy, poti urmari si un whiteboard friday destul de bun, in care se vorbeste despre importanta variatiei anchor textului, valabila si pentru directoare: High-Value Tactics, Future-Proof Link Building - Whiteboard Friday | SEOmoz

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de MiculBucatar Vezi Post
    Mai bine a explicat Roby
    Cam asa, cum zice el.
    In afara de inscrierile efective mai sunt aspecte
    - reverific o lista veche (probabil inceputa din 2005-2006) cu directoare inactive, in ideea ca isi revin. In mod surprinzator, unele sunt reactivate.
    - in acelasi timp, ca sa compensez directoarele care nu mai sunt valabile de la ultima inscriere, in permanenta notez pe cele noi aparute.

Munca de sisif.

De aici si timpii care par mult prea mici raportati la volumul de munca.
    In plus, tot mai des primesc site-uri incepute de altii (nu stiu daca sunt seopedisti sau nu) cu inscrieri la buget redus. Efectiv mi-e groaza de ce gasesc acolo, motiv pentru care resping contractul si le recomand alti colegi liberi.

Info: lucrez pe o baza de date de 600-700 directoare romanesti, ca sa am garantia ca sunt aprobate in macar 300. Daca ai urmarit blog ai vazut si timpii de aprobare: se aproba inclusiv dupa 1,5 ani.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.814
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ca si peste tot ce tine de SEO, munca trebuie facuta cu cap ca sa ai rezultate bune, daca nu e facuta cu cap o faci deageaba.

dragusind este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    55
    Putere Rep
    29

Lightbulb

Am vazut un exemplu de promovare al unui site romanesc pe un director de articole cu text generat automat doar ca sa fie unic DAR nu era bine scris Gramatical.
    Mi-a spus cineva ca e safe sa faci asta si ca google nu penalizeaza greselile gramaticale romanesti
    (intuitia imi spune ca nu are dreptate dar nici nu am testat)
    A facut cineva un studiu de caz cu un text generat automat vs. un text scris de un copyrighter cu experienta ???
    Sunt curios daca exista o diferenta in impactul pe serps intre cele 2 cazuri sau daca poti primi penalizare din asa ceva.

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    282
    Putere Rep
    31

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Eu am inceput recent sa inscriu in directoare un site nou (7-8 luni) si se vad rezultatele. Nu am inscris decat in 10 directoare (de test), descriere 500 caractere, unica si anchor diferit.
    In cele 8 luni am luat link-uri din alte surse (advertoriale, bloguri si forumuri) si m-am gandit ca 10-20 directoare nu pot face rau daca sunt folosite bine.
    Cum au mentionat si alte persoane mai sus, cred ca se pot folosi in continuare directoarele dar trebuie sa o faci cu cap (nu cum am facut eu acum doi ani si am inscris in orice director fara sa tin prea mult cont de descriere si fara sa diversific prea mult anchor).

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Reuseste pana e raportat de concurenta.
    In plus, pentru asa ceva e mai greu de obtinut linkuri spre el. De regula admninistratorii de directoare web se uita si in site sa vada daca site-ul propus respecta tos.

@barzafurioasa
    Nu neaparat nou. Ideea e sa nu fi fost lucrat anterior.
    Adica e ok si cu un site pus online de 2-5 ani la care nu s-au adus linkuri niciodata (sunt, chiar multe - nu toata lumea stie ce e seo).
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

asdirc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th August 2007
    Vârstă
    39
    Posturi
    158
    Putere Rep
    32

Implicit

Dupa ultimul update Google, am observat ca majoritatea site-urilor pentru care facusem multe inscrieri in diverse directoare au pierdut pozitii importante, de aici eu as concluziona ca cineva a modificat in algoritmului serp si acest aspect, adica : nu prea mai este eficienta inscrierea in directoare, mai ales in cele fara autoritate.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Este eficienta atata timp cat iti alegi cu grija directoarele unde inscrii si felul in care inscrii.
    Sunt adeptul link exchange-ului, dar negasind parteneri acum un an m-am apucat de inscris un nr de siteuri in directoare pentru a testa.
    Am ales mai multe directoare si am alcatuit o lista cu aproape o suta de directoare pentru .ro. Site-urile au urcat repede, dar avand multe siteuri si fiind un efort destul de mare am renuntat. Site-urile pe care le-am inscris atunci, chiar daca au mai cazut si acum se pastreaza pe prima pagina, fara sa mai fi facut absolut nimic. Observ la perioade de timp cum mai cad cate 1-2 pozitii, intr-un ritm constant, probabil ca linkurile isi pierd din relevanta.

De evitat:
    Deoarece efortul de a inscrie manual in directoare mi s-a parut mare, am platit unei firme de seo 9E, pentru a-mi inscrie 3 siteuri in directoare, eram curios de efecte.
    Mi le-au inscris in vreo 400 de directoare, peste 2 zile cand mi-au trimis raportul am ramas masca. Nici nu m-am gandit ca directoarele nu sunt in limba romana, erau doar vreo 50 in rest in engleza, multe extensii .info, .org.
    Pot sa spun ca cele 3 siteuri care aveau pozitii acceptabile in SE, duse au fost!
    Abia acum cu ceva efort au inceput sa iasa la suprafata.

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inscrierea in directoare gratuita
    De Pîrvan Marian în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 18th February 2012, 14:04
  2. Inscrierea in directoare web este uneori de pomana
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th May 2009, 09:18
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th March 2009, 16:05
  4. eficienta directoare web
    De mari în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th May 2008, 22:25
  5. Inscrierea In Directoare Web Straine?
    De meetzah în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 31st January 2006, 15:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •