Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am fost indus in eroare si era o simpla curiozitate. Raspunsul fiind bineinteles optional.
![]()
Bla, bla, bla. Tu crezi ce spui? Tu crezi ca e normal ca un administrator si doi moderatori sa ignore si aparent sa promoveze folosirea termenilor gresiti? Imho ori e indiferenta ... ori e necunostinta de asemenea. Incercati cumva sa tineti un forum "mai curat si mai uscat" in care toti se iubesc si se pupa?![]()
Tind sa cred ca datele raportate sunt intentionat subdimensionate pentru a inchide gura publisherilor care oricum primesc destul de putin datorita procentului baban Boom/Netbridge. "Uitati, si Okazii al nostru genereaza putin, nu va mai vaitati ca va umplem site-ul cu reclama ABN, Coca Cola, Pepsi, Vodafone & Orange si in medie primiti 0.1$ CPM". Parerea mea. Daca vor clienti atunci sa reduca ratecard-ul ala exagerat pentru okazii.ro si sa scoata auto-reclama la MyJob, Ele si ce site-uri mai detin. Dar continui sa cred ca suma aia o scot pe 1, 2 maxim 3 luni, daca scoteau atat pe 7 luni il inchideau de mult. Altfel sunt niste afaceristi jenanti.Iar o firma cu aproape 100 de angajati si fond american de investitii putred de bani in spate nu are cum sa fie o afacere jenanta.
Te rog sa revii sa postezi doar atunci cand vei incepe sa realizezi ce inseamna o comunitate si ce inseamna sa inveti sa urmezi reguli.Bla, bla, bla. Tu crezi ce spui? Tu crezi ca e normal ca un administrator si doi moderatori sa ignore si aparent sa promoveze folosirea termenilor gresiti? Imho ori e indiferenta ... ori e necunostinta de asemenea. Incercati cumva sa tineti un forum "mai curat si mai uscat" in care toti se iubesc si se pupa?![]()
Daca nu iti place comunitatea mai ai alte 40 de forum-uri unde poti scrie.
Daca mai vad comentarii de genul "bla bla" adresate unui moderator care iti atrage atentia asupra unei greseli pe care ai facut-o, ai ban temporar.
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 14th August 2006 la 23:58.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu tind sa cred ca e vorba de o declaratie reala si inocenta a noului director de PR de la Netbridge.
Banii multi nu se invart pe un site, ci pe o retea. De exemplu, o alta firma, concurenta cu Boom si avand propria retea de site-uri a incasat in urma cu putin timp 50.000 E pentru o luna / un banner afisat in toata reteaua.
De asemenea, Netbridge nu are 100 de angajati. Cf. datelor oficiale in 2004 a avut 21 si e greu de crezut ca in conditiile in care recent le-au plecat hoarde intregi de angajati, in frunte cu Orlando, ar avea 100. Iar cifra de afaceri pe 2004 a fost de aproximativ 700.000 E. Pana la urma luati la rand toate site-urile lor (si reprezentate de ei) din 2004 (trafic.ro), vedeti numarul de afisari si calculati eficienta / site.
Lucian
"Netbridge incheie anul (NR: 2005) cu o cifra de afaceri de 3 ori mai mare ca in 2004 la fel ca si numarul de angajati (~ 75 la finalul anului trecut).", http://www.orlando.ro/?p=99
Bla, bla, bla. Ok, mea culpa, nu stiam ca e si asta un forum in care daca se atrage atentia asupra greselilor moderatorilor esti atacat de admin. Trebuia sa ma astept, alt forum romanesc tip "gashka".
Scuze de deranj, ma retrag.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)