Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
Ce legatura are ?
Am fost indus in eroare si era o simpla curiozitate. Raspunsul fiind bineinteles optional.
Citat Postat în original de Iskander Vezi Post
vai de capul tau

Citat Postat în original de eRwin Vezi Post
Adam! Seopedia este un forum unde invatam unul de la celalalt! Raspunsul arogant la intrebarea lui Iskander, se potriveste mai degraba pt. o comunitate a unei echipe de fotbal din Romania. Incearca sa devii mai constructiv.
Bla, bla, bla. Tu crezi ce spui? Tu crezi ca e normal ca un administrator si doi moderatori sa ignore si aparent sa promoveze folosirea termenilor gresiti? Imho ori e indiferenta ... ori e necunostinta de asemenea. Incercati cumva sa tineti un forum "mai curat si mai uscat" in care toti se iubesc si se pupa?

Citat Postat în original de kevinro Vezi Post
In Saptamana Financiara de azi e data o cifra de vreo 9100 RON (~91.000.000 ROL) - incasari publicitare ale site-ului Okazii.ro pe primele 7 luni ale anului. Deci cam 2700 euro. Tinand cont de cifra de vreo 61 de milioane de afisari facute de site in tot acest timp (cf. Trafic.ro), rezulta ori ca nu au reusit sa isi umple spatiul de publicitate decat in proportie de vreo 2%, ori ca tarifele "de lista" sunt pentru fraieri care, cum se zice, "pun botul".
Tind sa cred ca datele raportate sunt intentionat subdimensionate pentru a inchide gura publisherilor care oricum primesc destul de putin datorita procentului baban Boom/Netbridge. "Uitati, si Okazii al nostru genereaza putin, nu va mai vaitati ca va umplem site-ul cu reclama ABN, Coca Cola, Pepsi, Vodafone & Orange si in medie primiti 0.1$ CPM". Parerea mea. Daca vor clienti atunci sa reduca ratecard-ul ala exagerat pentru okazii.ro si sa scoata auto-reclama la MyJob, Ele si ce site-uri mai detin. Dar continui sa cred ca suma aia o scot pe 1, 2 maxim 3 luni, daca scoteau atat pe 7 luni il inchideau de mult. Altfel sunt niste afaceristi jenanti. Iar o firma cu aproape 100 de angajati si fond american de investitii putred de bani in spate nu are cum sa fie o afacere jenanta.