Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Recomandare .

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

De acord cu Kidu. Trebuie sa combini metodele. Doar cu advertoriale, vei obtine link-uri contextuale, dar f putin. Link-urile sitewide poate nu sunt asa de calitative, dar sunt mai multe. Secretul este sa combini mai multe tehnici. Probabil poti urca doar cu link-uri sitewide sau doar advertoriale, dar cred ca e mult mai eficient si mai sigur (si pare si link building natural) daca reusesti sa combini mai multe tehnici de link building

@sir_tismana Legat de valoarea link-urilor sitewide, nu cred ca-si pierd din valoare. Am un site pe care am pus doar cateva link-uri sitewide pe cateva bloguri si sta mai bine decat alte site-uri ale caror proprietari au postat sute de comentarii pe bloguri. Deci nu cred ca e cum zici tu.
    Signatura lipsa

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    36
    Posturi
    652
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu intotdeuna am folosit alternat si rezultatele s-au vazut. Iti urez mult succes!

sir_tisma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    113
    Putere Rep
    27

Implicit

Ok, am spus din primul post ca sunt de acord cu Kidu, implicit si cu tine (linkuri sitewide + advertoriale + ...), dar in threadul actual omul zice ca vrea sa cumpere linkuri, lucru care nu mi se pare eficient (nu mai sunt bani => dispar linkurile). Mai eficient in cazul de fata mi s-ar parea achizitionarea de advertoriale iar linkurile sitewide sa vina intr-un mod mai "natural" - un schimb de linkuri, 1 way, 3 way, etc...

Cat legat de exemplul tau cu comentariile mi se pare irelevant, 1. nu a pomenit nimeni in acest thread de aceasta metoda de link building si 2. este normal ca niste linkuri sitewide sa fie mult mai valoroase decat unele venite din comentarii (dofollow sau nofollow). [exemplu 1 -> vezi In loc de concluzie…] [exemplu 2] [exemplu 3]
    Director de articole -> articole.pro

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu am de gand sa intru in polemica cu tine. Eu doar ziceam ca e bine sa combini metodele de link building iar la exemplul cu comentariile vs link-urile sitewide nu e relevant ce zici tu, pt ca nu poti compara un link dintr-un comentariu cu un link sitewide, pt ca un link sitewide te costa, iar link-ul din comentariu e gratis. Daca vrei sa discutam despre eficienta metodelor de link building si care au cele mai mari beneficii cu cele mai mici preturi (deci fara bani investiti, dar cu timp), asta e cu totul alt topic. Oricum, noi doar ne expunem parerile, tu alegi ce sa aplici.
    Signatura lipsa

piciu1993 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    406
    Putere Rep
    27

Implicit

am facut cum ati spus voi si s-au vazut rezultate ,si asta dupa ce am fost penalizat de google vreo 3 saptamani . pagina 3 ultima pozitie inainte si acum pagina 2 a 2 pozitie pe un cuvant cheie principal . Acum 2 saptamani cum zicea tymbark intr-un thread cu link-urile o las mai usor apoi mai fac cate ceva .

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    36
    Posturi
    652
    Putere Rep
    34

Implicit

Ma bucur sa vad asta, incearca sa o iei incetisor, pentru ca dupa vei creste brusc apoi vei cobora tot brusc

piciu1993 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    406
    Putere Rep
    27

Implicit

Pai incetisor o si iau ca facusem o prostie si am fost penalizat de google si m-am chinuit sa urc iar site-ul . Vreau sa obtin cam maxim 10 backlink-uri lunar , ar fi bine sau sa scad perioada .

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare VPS
    De Cedik în forumul Hosting
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 17th July 2011, 21:06
  2. Recomandare hosting US
    De Serban Cristian în forumul Hosting
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 13th June 2011, 12:57
  3. recomandare
    De terminator în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd April 2009, 21:21
  4. recomandare CMS?
    De leonte în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th March 2009, 01:30
  5. recomandare
    De sskatiy în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 4th April 2008, 16:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.