9th November 2011, 13:33
1 out of 1 members found this post helpful.
De acord cu Kidu. Trebuie sa combini metodele. Doar cu advertoriale, vei obtine link-uri contextuale, dar f putin. Link-urile sitewide poate nu sunt asa de calitative, dar sunt mai multe. Secretul este sa combini mai multe tehnici. Probabil poti urca doar cu link-uri sitewide sau doar advertoriale, dar cred ca e mult mai eficient si mai sigur (si pare si link building natural) daca reusesti sa combini mai multe tehnici de link building
@sir_tismana Legat de valoarea link-urilor sitewide, nu cred ca-si pierd din valoare. Am un site pe care am pus doar cateva link-uri sitewide pe cateva bloguri si sta mai bine decat alte site-uri ale caror proprietari au postat sute de comentarii pe bloguri. Deci nu cred ca e cum zici tu.
Signatura lipsa
9th November 2011, 14:22
Eu intotdeuna am folosit alternat si rezultatele s-au vazut. Iti urez mult succes!
9th November 2011, 15:00
Nu am de gand sa intru in polemica cu tine. Eu doar ziceam ca e bine sa combini metodele de link building iar la exemplul cu comentariile vs link-urile sitewide nu e relevant ce zici tu, pt ca nu poti compara un link dintr-un comentariu cu un link sitewide, pt ca un link sitewide te costa, iar link-ul din comentariu e gratis. Daca vrei sa discutam despre eficienta metodelor de link building si care au cele mai mari beneficii cu cele mai mici preturi (deci fara bani investiti, dar cu timp), asta e cu totul alt topic. Oricum, noi doar ne expunem parerile, tu alegi ce sa aplici.
Signatura lipsa