Am o intrebare, cat de mult poate ajuta un site cu continut in italiana o inscriere in directoare web in engleza. au vre-o relevanta acele link-uri pentru site din punct de vedere al optimizarii seo,?
Am o intrebare, cat de mult poate ajuta un site cu continut in italiana o inscriere in directoare web in engleza. au vre-o relevanta acele link-uri pentru site din punct de vedere al optimizarii seo,?
Teoretic, ajuta si ele. Doar ca valoarea lor este mult mai mica. Dar atata timp cat poti obtine un pret mic pt inscris in cateva sute de directoare, se merita. Mai ales ca ajuta putin la autoritatea site-ului. Dar nu te astepta sa te propulseze prea multe pozitii in google, dar un efect cat de mic se va observa
Signatura lipsa
Efectul este ok , poti ajunge in top doar cu link-uri de pe site-uri in engleza .
Codeinwp.com - Wordpress experts
oare e cineva pe aici care sa promoveze/optimizeze sau sa inscrie site-uri in directoare italiane? am intenti de a realiza un site in italiana dar nu stiu cum sa obtin backlink directoare web in italian nu pra gasesc.
ma tem ca procentajul de a fi aprobat site-ul in director va fi foarte scazut, datorita faptului ca continutul site-ului este in italiana iar directorul in engleza.
da, sunt deacord, imediat ce imi iau domeniu (cred ca prin ianuarie) am sa te contactez in privat, eventual vom discuta la telefon pentru detalii
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
sunt sigur ca sunt dar nu le cunosc![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)