0 out of 1 members found this post helpful.
salut tu cumperi sau vinzi?
1 out of 1 members found this post helpful.
In momentul in care doresti "promovare" trebuie sa iti definesti bine scopul. Daca doresti sporirea numarului de vizitatori, daca urmaresti vanzari, inscrieri in forumul tau, etc, problema se pune diferit in fiecare caz in parte. Poti achizitiona bannere, newslettere sau advertoriale pe nisa respectiva. In al doilea rand, eu nu pot sa spun "promovare" cand ma refer la linkuri si articole, ci ma gandesc la optimizare seo sau serp. Doar ca acestea nu iti vor aduce vanzari sau rezultate directe, dar poate, subliniez, poate iti vor aduce pozitii mai bune in google si implicit o crestere a numarului tau de vizitatori. De aici pana la cresterea conversiei... ei bine, mai este ceva.
Odata ce ti ai pus ordine in gandire si te ai hotarat ce urmaresti sa obtii, alegerea va fi simpla. Incearca sa detaliezi scopul tau, vei avea raspunsuri mai interesante.
Incercand sa iti raspund brut la intrebarea ta, daca urmaresti vanzari de produse, as cumpara adwords sau shopmania de suma respectiva. Sau poti cumpara 1 sau 2 advertoriale pe cel mai specializat blog pe nisa respectiva. Daca urmaresti cuvinte cheie ( serp ) atunci incearca sa prinzi oferte bune pentru linkuri sitewide pe siteuri cu ceva vechime si cat mai multe pagini indexate si/sau cumpara la kill advertoriale ieftine.
Editez ca sa iti dau un contraexemplu. As cumpara advertoriale si linkuri pe nisa care ma intereseaza pe mine enorm: lenjerie. Am gasit vreo 2 sau 3 variante in ultimii doi ani la preturi indecente gen 100e bucata. Cand am oferit eu linkuri la 15-20e pe siteuri de nisa, nu a vrut nimeni , desi stiu cativa care cumpara in continuare advertoriale cu 5-10e pe orice alte bloguri cu nise diferite si se mira de ce nu cresc in serp. Morala o inveti singur.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 3rd April 2011 la 18:20.
0 out of 3 members found this post helpful.
Advertorialele sunt cele mai sigure. Urmate de bannerele publicitare. Daca esti interesat sa cumperi, iti vand eu publicitate pe blogul meu. Astept PM.