thread inchis
thread inchis
Ultima modificare făcută de BeFree; 18th November 2008 la 17:06.
Nisa site-ul daca poti sa o spui.
da un PM cu detalii, nume site, pret, etc
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
M-au intrecut cei de la mondenii.ro pe cuvantul mondenii din cauza asta a scazut traficul. Dar o sa revin in curand in top.
Niciodata n-am sa inteleg care-i problema cu hosting gratuit atat timp cat face bani.
Am deja oferte sa-l dau, dar pentru un pret care nu ma satisface deocamdata.
Daca nu o sa-l cumperi tu, nu inseamna ca nu o sa-l cumpere nimeni. Daca nu ai tu bani, nu inseamna ca toata lumea e ca tine.
Off, cand vin de pe alte forumuri mari pe forumul asta, si vad atat negativism si romanism (un nou cuvant) simt ca trec de la muzica clasica la manele - instant!
posteaza te rog un print screen cu castigurile adsense pe ultimele 3 luni.
Esti sigur? E ca si cum ai zice ca ai scoate profm.ro de pe prima pozitie (dupa cuvantul cheie profm) cu un continut gazduit pe un domeniu moka .
100% de acord cu tine lovelife. De fapt daca luam ultimele 20 zile din trafic.ro, doar o singura zi se incadreaza in intervalul dat de el (1.246 vizitatori). Oare cum o fi cu venitul acuma?
Pe cine crezi ca fraieresti?
Si auzi tu ce scuza "m-au intrecut mondenii.ro..." si tu cand ai deschis topicul aveai cam 500-700/zi si nu cat ai afirmat tu in primul post. Si mai ai tupeu sa mai tragi si concluzia pe care ai tras-o.
Am tot incercat sa nu-mi dau cu parerea cand vine vorba despre domnul BeFree dar nu am mai putut sa tac cand vad ce obraz gros are (de asemenea a se citi si celalte topicuri deschise de el)
BE AWARE.
Vad ca e pe blogspot, cum poate fi vandut un blog pe blogspot ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)