Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 41

Subiect: Buget de 300 euro/luna, cum sa-i investesc cu cap?

papucei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st September 2006
    Vârstă
    38
    Posturi
    59
    Putere Rep
    34

Implicit Buget de 300 euro/luna, cum sa-i investesc cu cap?

Salutari,

Sunt proprietarul magazinului virtual Papucei.ro. Deoarece este la inceput, am avut multe cheltuieli cu site-ul si nu am avut de unde sa investesc prea multi bani in promovare si m-am multumit doar cu publicitate gratuita, inscriere in directoare si motoare de cautare si am realizat cateva bartere.
    Am avut cateva zile in care site-ul a sarit peste 1000 vizitatori dar imediat dupa asta a revenit la 200-300.
    Situatia financiara s-a stabilizat si am decis asupra unui buget de 300 euro lunar. In ce pot sa-i investesc eficient si targetat pentru o rata mare a conversiei? M-am gandit la un ads Neogen si la cateva spatii publicitare. Nu stiu exact care sunt preturile pentru spatii, dar unele reviste online pentru femei mi-au cerut si pana la 400 euro lunar pentru un spatiu. Mi se pare prea mult.
    Daca cineva e binevoitor sa-si impartaseasca experienta si sa-mi dea un sfat-doua, i-as fi tare recunoscator. Multam'

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st September 2006
    Vârstă
    38
    Posturi
    59
    Putere Rep
    34

Implicit

Am uitat o sa intreb o chestie. Sunt multe site-uri care ofera acelasi spatiu mai multor clienti. Spre ex. cum se promoveaza produse pe Okazii.ro. La fiecare refresh apare altul.
    Se transfera page rank in acest mod? Sau trebuie ca bannerul sa fie static si sa nu alterneze cu altele?

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    42

Implicit

Da-mi o adresa de e-mail si discutam daca vrei !

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st September 2006
    Vârstă
    38
    Posturi
    59
    Putere Rep
    34

Implicit

sunt nou pe forum, nu pot sa trimit mailuri la useri. - merci
    Ultima modificare făcută de papucei; 11th November 2006 la 19:00.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    42

Implicit

V-am raspuns pe e-mail ! Acum va sugerez sa stergeti / editati mesajul anterior in care este adresa de mai altfel o sa fiti o victima a spamului !

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    37

Implicit

Incearca Neogen. Din cate mi-am dat seama, TaraFashion.ro a ajuns unde a ajuns prin Neogen si prin advertoriale in reviste de femei. Incearca de asemenea sa fii activ pe PR, poate iei ceva articole gratis in presa de femei. Ai un PR sau o Pi-aRa? Daca nu, iata ce trebuie sa faci: fa-ti o lista cu ziariste de la toate site-urile si revistele mondene (buget: 150 RON, ca va trebui probabil sa cumperi un vraf de reviste), dupa aia compune un text smecher cu o invitatie smechera (de dorit cu fundite, dantelute, pantofiori) - o poti face cu ajutorul oricarui butic mai rasarit, probabil o sa te coste si astea vreo 150 RON, eventual da si cu un strop de parfum pe invitatiile alea, apoi trimite-le prin curier (alti 150 RON?) la redactii doamnelor si domnisoarelor ziariste. Esenta mesajului invitatiei trebuie sa fie ceva de genul "Saru' mana, va invitam sa dati o tura pe noul magazin online pantofiori.ro, nu sa cumparati, doar sa va uitati." Ma rog, aici vezi tu ce scrii, daca nu te pricepi apeleaza la un copywriter. Eu zic ca multe ziariste vor fi bucuroase sa scrie despre tine. Toata actiunea ar trebui sa te coste cam 600 RON plus ceva timp pierdut, dar vei vedea ca rezultatele vor fi bune (aparitii gratis in presa tinta).

A, si inca un lucru: imi place cum arata magazinul tau, dar zi-i designerului sa bage si ceva elemente vegetale (vectoriale, fireste)... floricele, liane, frunzulite... nu se poate magazin roz fara floricele...

Aaa, doi: pai si sponsorizeaza, domnule, niste concursuri! Nemira (editura) are concursuri cu carti pe site-urile de femei, de ce nu s-ar ingramadi lumea la concursuri cu cizmulite? Dai o pereche pe luna si sponsorizezi nu's ce rubrica intr-un site roz, cu floricele si foarte trendi. Ma rog, chestia asta tot de PR tine, dar gandeste-te la ea.
    Ultima modificare făcută de kevinro; 12th November 2006 la 09:13. Motiv: alte smecherii
    Lucian

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st September 2006
    Vârstă
    38
    Posturi
    59
    Putere Rep
    34

Implicit

Merci pentru raspunsuri. Chiar ma bucur ca am gasit forumul seopedia si implicit oameni dispusi sa-ti dea o mana de ajutor.
    Momentan am PR 0. Mi-a spus cineva ca o sa mai dureze pana face Google-u un update la PR. Am incercat cateva concursuri si chiar o mers. La o adica e profitabil pt mine deoarece cumpar promovare prin produse si nu prin bani.
    In ceea ce priveste promovarea prin reviste, ideea este foarte buna dar cred eu ca promovarea online este cea care da mai multe rezultate deoarece mai simplu este sa dai un click pe un banner sau pe un link dintr-un advertorial, decat sa vezi un nume de site intr-o revista, sa ajungi acasa, sa te chinui sa-ti aduci aminte care era si apoi sa-l treci in browser sa-l accesezi.
    Am avut colaborari cu ele.ro si egirl.ro prin advertoriale si concursuri. Si problema este ca toata publicitatea online este controlata de agentiile media care sunt cam avide dupa bani. Adica nu pot sa dau mailuri la ziariste sa le spun sa-si arunce ochii peste magazinul meu ca probabil o sa primesc un raspun gen : Sunt de la agentia media X. Un banner costa atat, un advertorial atat.
    Oricum iti multumesc pentru sfat. Nu e costisitor si chiar merita incercat.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Papucei, kevinro se refera la PR = Public Relations, nu la PR=PageRank ... Toate actiunilea alea tin de public relations nu de page rank.. Intrebarea era daca ai un om specializat pe public relations..

Apropos, succes, si sa ne tii la curent sa ne spui cum a mers treaba.. poate fi o poveste interesanta si pentru altii aflati in situatia ta...

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st September 2006
    Vârstă
    38
    Posturi
    59
    Putere Rep
    34

Implicit

Aha acum am inteles. Nu e nimeni sa se ocupe de public relations si nici nu-mi permit acum sa angajez pe cineva. Inceputul e tot timpul mai greu. Din cauza asta cer sfaturi sa incerc sa ma descurc eu.

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    48
    Posturi
    408
    Putere Rep
    37

Implicit

Lasa Neogen, go AdWords. Chinuie-te sa faci cat mai multe chestii virale de care lumea sa vorbeasca - e gratis.

Dar inainte de toate, pana sa bagi banii in promovare pentru trafic eu as zice sa faci ceva pentru a-ti imbunatati rata de conversie si cea de retentie. Si apoi sa te gandesti la promovare.

Succes.
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st June 2010, 14:37
  2. Vand banner cu 20 euro/luna!
    De matican în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th July 2009, 12:03
  3. oferta: 7 site-uri pr 2 - 10 euro/luna
    De delpi în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 25th June 2008, 09:13
  4. Vand spatiu publicitar afisari nelimitate cu doar 4 euro pe luna
    De catalindeva în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 30th January 2008, 23:15
  5. Buget de 800 Euro/luna .Care sunt modalitatile cele mai eficiente de promovare ?
    De evolution în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th January 2007, 20:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •