Citat Postat în original de tanshi Vezi Post
Emm, in getResponse exista optiunea de a face import - asa poti adauga la lista clientii deja existenti. Ei nu sunt adaugati direct, ci li se trimite automat un mesaj prin care li se cere sa confirme abonarea. Astfel nu vei avea probleme, cine doreste sa se inscrie confirma, cine nu nu.
Multumesc de sfat. Stiam ca exista optiunea de import. Dar am doua nelamuriri in ce priveste varianta asta:

1. Nu stiu daca se respecta conditia legala de double opt-in. Este adevarat ca ei accepta (sau nu) inscrierea la newsletter, DAR propunerea le este facuta de noi, nu ceruta de ei, daca ii adaugam pur si simplu.

Seamana mai mult cu modelul single opt-in... Este greu insa de judecat aici pt ca acestia sunt deja clienti.

2. In cazul ca punctul 1 de mai sus este ok si respecta regulile, se aplica si la prospectori (cei care au facut cereri de oferta) sau doar la clientii care au si cumparat?

Poate ca se pare ca la prima vedere imi fac prea multe probleme, insa nu ma joc cu trimisul de email-uri aiurea cum fac altii. Multi clienti sunt nume importante si ar fi ultima mea greseala sa fac ceva care sa semene (fie si doar sa semene) a spam.