Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 62

Subiect: Reclama pe tricou

Vipe Guest

Implicit

Lovelife, iti mai dau un pont:
    nu sunt eu femeie ca sa atrag privirile celor din jur insa cand intri pe un site afland de el printr-o reclama aflata pe tricou purtat de unul ce alearga prin parc cred ca retii mult mai bine decat atunci cand intri de pe o reclama adwords.
    Mie asa mi se pare!
    Inca ceva, sa zicem ca persoana vede tricoul insa nu intra, dar in 3 luni de zile trebuie sa traca de cel putin 5 ori prin parc, iar traseul de alergat in IOR este destul de vast acoperind intreaga suprafata a parcului!
    Eu sunt foarte entuziasmat ca voi incepe antrenamentul dar mor de curiozitate sa vad in ce evolueaza campania mea cu reclama pe tricou!
    Uite eu, am vazut pe un rucsac, herbalife si am fost interesat cand am ajuns acasa sa vad despre ce este vorba, pentru cultura mea generala de marketing.

Si mai este ceva: am intrat pe un forum de unde am inteles ca majoritatea celor care alearga prin parc pentru putina miscare sunt cei ce lucreaza la birou pe pc/laptop etc. asa ca vor fi interesati sa se uite de blog.Apoi acestia vor discuta pe blogurile personale de campania mea "mica dar voinica" si asa in 3 luni de zile se va duce vestea pana la unul care va veni pe seopedia si va intreba de aceasta campanie..(acesta fiind maximul).E cam greu dar poate, poate!
    Sa nu uitam de voi cei care cititi acest topic, care presupun ca veti fi interesati de ascensiunea traficului in timpul campaniei astfel intiparindu-se in minte adresa blogului!

Hai ca e simplu!
    Ultima modificare făcută de Vipe; 4th March 2011 la 12:29.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Si cum verific eu ca este un client cu fluturas si nu esti tu ala care acceseaza adresa respectiva, sau un alt cunoscut de al tau ?
    Ultima modificare făcută de lovelife; 4th March 2011 la 12:31.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Crocodila este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    48
    Posturi
    90
    Putere Rep
    28

Implicit

Foarte simplu. Eu iti fac grafica si tu introduci adresa la care vrei sa intre si un cod care apare doar pe fluturasii respectivi si pe care eu nu am cum sa il stiu, pe care clientul il va introduce pe site. Tot tu vei duce la imprimat fluturasii si te ocupi si de distributie. Acum ai garantia ca doar cine are fluturasul in mana intra pe site si nu prietenii mei. Dar eu cum pot sti ca vei onora pariul?
    Ultima modificare făcută de Crocodila; 4th March 2011 la 12:42.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Crocodila Vezi Post
    Dar eu cum pot sti ca vei onora pariul?
    Eu sunt solvabil, dar tu esti?
    Poti sa transferi 1000E intr-un cont al unui utilizator de incredere de pe acest forum, la fel o fac si eu.
    Tiparim 5.000 de fluturasi pe care ii va plati cine pierde pariul.
    Si problema care se pune este ROI, nu vizitatorii de pe site, adica calculam un buget de publicitate de 20% din valoarea vanzarii (este mare dar trebuie sa te incurajam) estimez ca cei 5000 de fluturasi costa 500 lei, deci ar trebui sa produci o vanzare on-line prin acesta metoda de marketing de cel 2.500 lei doar pentru a recupera investitia fara profit si pentru ca sa ai un profit ar trebui sa produci vanzari de cel putin 4.000 lei

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Vipe Vezi Post
    Lovelife, iti mai dau un pont:
    nu sunt eu femeie ca sa atrag privirile celor din jur insa cand intri pe un site afland de el printr-o reclama aflata pe tricou purtat de unul ce alearga prin parc cred ca retii mult mai bine decat atunci cand intri de pe o reclama adwords.
    Te rog sa spui 5 mesaje ce le-ai citit tiparite pe haine in ultimele 24 de ore cand te plimbai prin oras si sa imi spui si ultimele reclame de care iti aduci aminte pe care le-ai vazut pe net
    Inca ceva, sa zicem ca persoana vede tricoul insa nu intra, dar in 3 luni de zile trebuie sa traca de cel putin 5 ori prin parc, iar traseul de alergat in IOR este destul de vast acoperind intreaga suprafata a parcului!
    Nu este suficient sa treci pe langa o persoana, este necesar ca acea persoana sa se uite spre tine, sa se uite exact spre tricoul tau, sa nu se gandeasca la altceva, sa retina mesajul de pe tricou pana ajunge acasa la internet, sa il intereseaze mesajul, etc.
    Uite eu, am vazut pe un rucsac, herbalife si am fost interesat cand am ajuns acasa sa vad despre ce este vorba, pentru cultura mea generala de marketing.
    Ai intrat pe site dar nu ai cumparat, dar acel rucsac a fost vazut de 10.000 de oameni cati au intrat sa afle de herbalife, in plus aceasta companie are un marketing agresiv, e un fel de MLM din ce stiu eu.
    Si tu ai vazut multe tricouri cu multe inscriptii, la diverse firme, pana acum pe strada de cate ori ai intrat pe net sa vezi despre ce este vorba, tinand cont ca tu esti un om ce utilizeaza internetul intens, si sansele ca tu sa intri pe net sunt mai mari sa cuati asa ceva sunt de 10 ori mai mri decat la un trecator obisnuit.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    48
    Posturi
    90
    Putere Rep
    28

Implicit

Eu spuneam ca am nevoie 100 de fluturasi ca sa iti aduc un client, desi tu cereai un vizitator. Acum imi ceri sa folosesc 5000 de fluturasi? Pai asta insemna ca pentru a atinge vanzari de 4.000 de lei am la dispozitie aprox 270 de fluturasi pentru a convinge un client. 100/1 vs 270/1 Observi paradoxul?

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu spuneam ca am nevoie 100 de fluturasi ca sa iti aduc un client, desi tu cereai un vizitator.
    conform regulilor de statistica pentru ca rezultatul sa fie corect este nevoie de un numar cat mai mare de fluturasi si de clienti, pentru ca este posibil sa fie si noroc si sa dai un singur fluturas si ala sa aduca un client, la fel daca dai 100 de fluturasi este posibil sanu nimeresti nici unul interesat din ghinion, si asta e o eroare, dar cand maresti numarul de fluturasi scade si riscul de eroare, si te apropii mai mult de realitate.
    Pai asta insemna ca pentru a atinge vanzari de 4.000 de lei am la dispozitie aprox 270 de fluturasi pentru a convinge un client. 100/1 vs 270/1 Observi paradoxul?
    Nu este nici un paradox, ti-am marit sansele de castig, sunt generos

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    48
    Posturi
    90
    Putere Rep
    28

Implicit

Eu ma opresc aici pentru ca nu cred ca vom ajunge la un numitor comun.
    Daca nu te tunde croitorul sau macelarul ci te duci la frizerie, iti recomand sa lasi campaniile astea cu fluturasi in seama celor ce se pricep

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu ma opresc aici pentru ca nu cred ca vom ajunge la un numitor comun.
    Daca nu te tunde croitorul sau macelarul ci te duci la frizerie, iti recomand sa lasi campaniile astea cu fluturasi in seama celor ce se pricep
    Pai tu spuneai ca te pricepi, ti-am oferit sanse mai mari decat ai cerut, si 1000 euro premiu si tu te retragi? Daca este asa de simplu de ce refuzi cei 1000 Euro, presupun ca este venitul tau pe cel putin 2 luni, pe care il poti castiga in cateva zile, in plus poti castiga si multi clienti aici pe forum, iti poti dezvolta o afacere
    Eu am derulat campanii cu fluturasi pentru afacerile mele offline si am o mica idee despre ce vorbesc

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    48
    Posturi
    90
    Putere Rep
    28

Implicit

Sa fie oare tocmai faptul ca mi-ai oferit sanse mai mari sa ma convinga de seriozitatea ta?
    Dar daca esti serios si interesat de o campanie publicitara putem discuta pe PM/YM! pentru ca suntem demult offtopic.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Sa fie oare tocmai faptul ca mi-ai oferit sanse mai mari sa ma convinga de seriozitatea ta?
    Eu am o vechime aici si un numar de posturi, si de asta am spus ca se depun amandoi banii intr-un cont neutru, si astfel am oferit seriozitate. Numarul de pliante si valoarea comenzilor a rezultat in urma unor calcule preliminare, ce este drept destul de grosiere, ce a fost mai bine pentru tine. Eu sunt convins ca rata de conversie in cazul promovarii prin pliate a unui shop online este mai mica de 0,2%, de asta am spus ca este sustin pariul.
    Dar daca esti serios si interesat de o campanie publicitara putem discuta pe PM/YM! pentru ca suntem demult offtopic.
    Eu nu caut oameni sa imi faca campanii, are cine sa o faca.
    Ce referinte ai , ce campanii de promovare de succes ai? Ce rezultate ai?

Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Reclama MV
    De Hyuga în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th November 2010, 13:24
  2. Reclama prin sms
    De Addsite în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st July 2009, 13:19
  3. Vrei un tricou gratis?
    De adson în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 14th January 2009, 10:41
  4. reclama pe google
    De ibis în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th August 2007, 19:35
  5. Cat costa o reclama?
    De Cristy în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 12th October 2005, 17:41

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •