Pariem ca nu pateste absolut nimic? Am curaj sa ridic miza si sa punem pariu pe o suma reala, gen X euro. Si va spun si de ce.
1. Daca tipul nu s-a urcat pe server, ci pur si simplu a postat un link avand de la tine user si parola (ca ai fost prost si i le-ai dat), e absolut legal.
2. Daca tipul s-a urcat pe server, nu va avea probleme pentru ca a postat un link, ci pentru ca s-a urcat pe server 
Cazul 1, e valabil si la open sites, unde faci comment spam. In primul rand, nu va putea demonstra nimeni in veci ca obtii beneficii materiale din postarea linkului. Si daca va demonstra, nu le va putea cuantifica. Daca faza se intampla o data, pe un site, e imposibil sa il acuzi ca nu exista un pattern de comportament. Acum ceva ani, un tip mi-a cerut user si ftp pentru un blog si mi-a facut doorpages cu linkuri externe in secret.
Abuz de incredere nu e ca nu exista scop material. Atac informatic nu e, ca eu am fost prost si i-am dat parolele. Deci...
Nu faptul ca a pus un link conteaza. Chestia care conteaza e: CUM A AVUT ACCESS? Fortat sau cu date valide.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein