Am un site de vanzari anumite produse.
Am nevoie de un script care sa-mi extraga pret dintr-un tabel extern excel intr-un tabel pe pagina de prezentare.
Exista asa ceva?
Thx!
Am un site de vanzari anumite produse.
Am nevoie de un script care sa-mi extraga pret dintr-un tabel extern excel intr-un tabel pe pagina de prezentare.
Exista asa ceva?
Thx!
sa inteleg ca vrei sa faci asta mereu, trebuie sa te gandesti cum faci legatura intre excel si baza de date (daca ai asa ceva).
Eu as face in felul urmator :
- daca excelul are pe o coloana codul produsului
- salvezi ca csv
- fac un script php care updateza preturile (ia fiecare rand din csv, gaseste produsul dupa cod, updateaza pretul)
Ca sa iti faca cineva va trebui sa dai mai multe detalii si cat esti dispus sa platesti.
public site HiPower = new distributie acumulatori camere digitale;
cel mai simplu ar fi sa exporti excelul in format .csv si citesti cu php-ul.
Edit: Vad ca a mai raspuns cineva intr-un mod asemanator, scuze pentru duplicate![]()
se poate face in mai multe feluri:
- sa instalezi php pt windows pe calc unde exista fisierul excel, sa faci un script care citeste fisierul excel apoi apeleaza un script instalat pe server care updateaza pagina de prezentare
- sa faci un programel (in ms access de exemplu) care-ti citeste pretul din fisierul excel apoi apeleaza un script php (cu pretul ca parametru desigur) care updateaza pretul pe pagina de prezentare.
asta in cazul in care vrei ceva automat, fara sa fie nevoie mereu sa uploadezi etc
Servicii profesionale de optimizare site - 9 ani+ experienta
ok, se face... PM me daca te intereseaza.. sau inteleg ca deja ai un script facut?
Servicii profesionale de optimizare site - 9 ani+ experienta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)