Super.
Deci cum spuneau colegii: plangere la politie, judecatorie... si inainte de toate: atentie mare la problemele de securitate ale propriului website.
Versiune printabilă
Super.
Deci cum spuneau colegii: plangere la politie, judecatorie... si inainte de toate: atentie mare la problemele de securitate ale propriului website.
asa cum spuneam o pagina mai devreme daca a folosit proxy sau Tor ce sa faca cu datele de la ISP ?
Exista metode si pentru asta, asa pentru cultura celor de aici, proxy-urile si serviciile asemanatoare sunt foarte atent monitorizate, pentru ca prin ele se produc cele mai probabil infractiuni ce folosesc spaiu virtual, si de la sursa din interior mai stiu ca multe din aceste proxy apartin in realitate unor servicii de securitate din diferite tari, ale politiei etc.
Lovelife, poti ataca pe cale legala...dar traiesti in Romania
Eu iti garantez ca nu vei avea nici un rezultat
Oricum, poti demara o actiune prin depunerea unei plangeri la organul politie din raza sectoriala a domiciliului
Dar ce vei spune?
" Inculpatul X mi-a introdus in mod abuziv link in footer ? "
:)
Nu vei primi ajutor...daca era ceva mai serios, frauda electronica/furt/etc mai puteai spune
Eu de exemplu incerc de ceva timp sa trimit control financiar pe firma inMotion srl care detine cwr.ro (o alta comunitate webmaster romaneasca)
Netul probabil o stie ca este moderator acolo :)
Acuzele sunt mult mai grave: nedeclararea veniturilor obtinute din online/evaziune/colectare date personale la inregistrare fara autorizatie Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (dataprotection.ro)
Pentru actiunea asta e cam scapat, inca nu am suficiente parghii si nici timp, dar datorita plangerii mele este monitorizata activitatea lui on-line. Si se poate da pentru acest om o amenda contraventionala pentru o alta greseala care nu are legatura cu asta si pentru care exista probe, este nevoie doar de plangere inregistrata, dar sper sa se linisteasca si sa nu mai incerce astfel de actiuni.
PS: Efectul nedorit de mine este ca si siteul meu este monitrizat acum automat
Nu a papat usturoi :) Nu ai ce sa reclami, este un forum public unde parerile utilizatorilor sunt exprimate ca atare, tot ei raspund de asta. Regret atitudinea Seopedia care s-a inmuiat pe tema asta.
Nu a pus nimeni altcineva un link catre site ul tau, danielro19, prin efractie, sunt sigur de asta, iar daca lovelife a descoperit magaria, trebuia sa spui scuze si la revedere.
De la "imi pasa prea putin de ce zic altii" pana la "sa nu-i las pe unii sa-si bata joc de munca mea" este o mare diferenta, dar au trecut doar 50 de caractere, cam putin pentru contradictia din mintea ta.
Mai, nu mai are rost sa comentez...Daca omu' e convins ca eu sunt de vina, nu am ce sa-i fac decat sa-i urez toate cele bune.
Am acordat prea multa atentie acestui subiect se pare.
Asta e ultimul meu comentariu pe acest subiect.
Sa fim sanatosi si d-zeu sa ne fereasca de cutremure :))
monitorizate ? n-as prea crede, mai ales cand cineva foloseste proxy privat.......... obtinut prin diferite mijloace
Infine de ce ar folosi un proxy se duce la o cafenea cu WiFi la o ora de varf si gata treaba si apoi Daniel nu este vinovat nu sa dovedit asta, deci......................negustor cinstit
Pariem ca nu pateste absolut nimic? Am curaj sa ridic miza si sa punem pariu pe o suma reala, gen X euro. Si va spun si de ce.
1. Daca tipul nu s-a urcat pe server, ci pur si simplu a postat un link avand de la tine user si parola (ca ai fost prost si i le-ai dat), e absolut legal.
2. Daca tipul s-a urcat pe server, nu va avea probleme pentru ca a postat un link, ci pentru ca s-a urcat pe server ;)
Cazul 1, e valabil si la open sites, unde faci comment spam. In primul rand, nu va putea demonstra nimeni in veci ca obtii beneficii materiale din postarea linkului. Si daca va demonstra, nu le va putea cuantifica. Daca faza se intampla o data, pe un site, e imposibil sa il acuzi ca nu exista un pattern de comportament. Acum ceva ani, un tip mi-a cerut user si ftp pentru un blog si mi-a facut doorpages cu linkuri externe in secret.
Abuz de incredere nu e ca nu exista scop material. Atac informatic nu e, ca eu am fost prost si i-am dat parolele. Deci...
Nu faptul ca a pus un link conteaza. Chestia care conteaza e: CUM A AVUT ACCESS? Fortat sau cu date valide.
Uneori ajuta testele de securitate. Le foloseste cineva?