Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Promovare blog românesc

Afișare hibrid

Tommasino este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2010
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    36
    Putere Rep
    0

Implicit

@vladimir

nu cred ca e cazul sa cumperi friends pe facebook cand ii poti face tu foarte foarte usor

Eu zic ca prima etapa pe care ar trebui sa o aplici in promovarea blogului tau e optimizarea codului (vezi firebug sau yslow) si un host de calitate, astea o sa iti ofere avantaje mari de la inceput.

iulianfill este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th November 2010
    Posturi
    68
    Putere Rep
    29

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

incearca un schimb de linkuri cu alte bloguri care au un PR inalt , asta va oferi si o valoare mai mare pentru site-ul tau din partea Google , schimb de bannere .
    Si anume pentru a obtine mai multi vizitatori , incearca sa optimizezi posturile aparte de pe blogul tau si la un schimb de linkuri sa oferi linkul de la posturi (care le consideri tu mai importante) si sa le optimizezi dupa cuvintele cheie. Aceasta iti va oferi o aparenta in google dupa un orizont mai mare de cautare.
    Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 8th November 2010 la 14:38.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

iulianfill... ti-ai atins scopul... ai destule post-uri pe blog pentru ca semnatura ta sa fie afisata.... Din pacate... ceea ce ai postat, e total aiurea, date vechi, topicuri vechi, informatii eronate. Dar daca tot ai venit, fa-ti putin timp si citeste inainte de a posta. Sunt multe informatii de valoare, incepe cu thread-urile sticky.
    Boingeanu Ben

allex este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    56
    Putere Rep
    0

Implicit

Scuze ca nu am raspuns . 5000 de prienteni intr-un facebook, ai magazin online .... promovezi produse postand pe fiecare wall in parte si asa mai departe , conturile de facebook sunt apreciate pentru cei care au bloguri WPR instalat, de exemplu cativa clienti din nigeria care le-am facut linkuri si am vandut 2 conturi gata facute le folosesc ceva de genu : Intrati pe www si ajutati copiii,oamenei strazi , funatia etc dati click pe imagina din dreapta , si acolo se afla un CPA si asa mai departe , Eu am incercat la mine cu un adsens sa vad cum merge treaba si din 1900 de prieteni in contul personal am luat cam 70 de clikuri cu niche de 15-25 de centi(asta fiind de proba ca teoretic sar bana contul de adsens)
    Ultima modificare făcută de allex; 8th November 2010 la 20:44.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de allex Vezi Post
    Scuze ca nu am raspuns . 5000 de prienteni intr-un facebook, ai magazin online .... promovezi produse postand pe fiecare wall in parte si asa mai departe , conturile de facebook sunt apreciate pentru cei care au bloguri WPR instalat, de exemplu cativa clienti din nigeria care le-am facut linkuri si am vandut 2 conturi gata facute le folosesc ceva de genu : Intrati pe www si ajutati copiii,oamenei strazi , funatia etc dati click pe imagina din dreapta , si acolo se afla un CPA si asa mai departe , Eu am incercat la mine cu un adsens sa vad cum merge treaba si din 1900 de prieteni in contul personal am luat cam 70 de clikuri cu niche de 15-25 de centi(asta fiind de proba ca teoretic sar bana contul de adsens)
    Nu cred ca e problema cu contul de Adsense. Asta daca nu folosesti metoda respectiva, sa-i pacalesti sa dea click

allex este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    56
    Putere Rep
    0

Implicit

da buna asta, nu risc conturi ca am bloguri si de acolo vin bani

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 9th August 2012, 07:33
  2. S-a vândut primul blog românesc
    De c|neva în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 73
    Ultimul Post: 25th August 2009, 19:18
  3. cel mai bun director romanesc
    De domd2u în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th May 2009, 16:05
  4. Benny Bennasi Blog - Promovare Video