Salut Cristian,

Serviciul este dedicat afacerilor. Consultanţii care se ocupă de extinderea imaginii firmelor în online, pot crea conturi pentru clienţii lor (firme, liber profeşionişti) şi întreţine acele profile.

De exemplu, un client ar putea auzi de la tine următorul lucru:

"noi RandomPR S.R.L. pe lângă serviciile de newsletter broadcasting şi search engine marketing, vă oferim în acelaşi pachet, crearea şi întreţinerea profilului firmei dumneavoastră pe Loopthing. Asta pentru că Loopthing este singura platformă de social networking dedicată afacerilor, are coverage internaţional, creşte imens de repede, ştie de Twitter, se foloseşte de aplicaţii dedicate afacerilor, s.a.m.d."

Ce e mai degraba relevant în opinia mea: în acest moment, două treimi din populaţia globului este împlicată în social networking (sursa: nielsen) iar eu consider că acest thread este o discuţie referitoare la cum putem profita de acest lucru, noi toţi de pe acest forum.

Re promovare:
De promovarea serviciului mă ocup în semnătură. Sunt sincer interesat de a găsi acei consultanţi cărora le pasă să-şi îmbunătăţească oferta cu ajutorul acestui nou serviciu care deja aduce în jur de 20 de noi membri în fiecare zi, şi nici unul din România.

Fac asta ca român. Aş fi putut pierde vremea în alte feluri dacă vroiam neapărat publicitate.