asa este, ai dreptate, am fost mai putin atent....
13 euro la 1.500.000 de afisari = [b] un milion si cincisute de mii de afisari au generat 539 click-uri reprezentand un venit de 13 euro, i]Postat în original de FireEyes @ Apr 26 2006, 12:53 PM) [post=13899
13 euro pe saptamana ? pe luna? pe zi ?
[/QUOTE]
13 euro la 1.500.000 de afisari = un milion si cincisute de mii de afisari au generat 539 click-uri reprezentand un venit de 13 euro, intr-o perioada de 2 luni
data fiind situatia de mai sus, am avut rabdarea sa le trimit un email stimatilor de la neogen.ro, email care suna cam asa:
Stimati domni,
V-am trimis acest email avand suspiciuni asupra corectitudinii monitorizarii site-ului pozehaioase.ro
Exista o modalitate de a verifica corectitudinea statisticilor dumneavoastra pentru "Asociati" ?
Si in cazul in care aceasta modalitate de verificare (dintr-un motiv sau altul) nu este la dispozitia asociatilor, exista o terta persoana juridica avand dreptul de audit al serviciilor oferite de dumneavoastra?
De exemplu: asa cum pentru publicatiile scrise (ziare, reviste) exista BRAT ( www.brat.ro ) si SNA ( www.sna.ro ) , pentru software-ul oferit de dumneavoastra exista un audit?
Cu alte cuvinte, cine garanteaza corectitudinea serviciilor dumneavoastra?
Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra,
Cu respect,
Stefan Constantinescu
admin pozehaioase.ro
la care am primit (prompt ce-i drept) raspunsul:
Buna ziua!
Va multumim pentru interesul acordat serviciilor Neogen.ro.
In ceea ce priveste audit-ul, nici o alta mare companie (nici chiar Google-ul) nu a acceptat un audit in ceea ce priveste o activitate ce are loc pe internet. Din cunostintele noastre (desi e posibil sa ne inselam) t3.ro este unul din singurul serviciu platit online care aste auditat independent. Nici Boom, Vodanet sau ArboMedia nu sunt auditate de o terta persoana juridica. Puteti daca doriti, sa folositi si dvs. un instrument de contorizare propriu. PhpAdsNew de exemplu este un instrument des folosit pentru management-ul bannerelor pe un site si ofera destul de multe detalii in ceea ce priveste click-urile, numarul de afisari si multe altele. Nu avem nici o problema sa incercati sa folositi astfel de sisteme in a contoriza click-urile si numarul de afisari. Din cele studiate de noi, codul oferit de noi este compatibil cu astfel de sisteme. In cazul in care veti folosi in astfel de sistem, va rugam sa tineti cont de faptul ca nu se inregistreaza mai mult de 3 click-uri pe zi intr-un anumit interval de timp, printre altele. Cu alte cuvinte, daca noi efectuam pe pagina dvs. 10 click-uri se vor inregistra numai 3 in cadrul programului, insa sistemul de management al bannerelor le va inregistra pe toate. Totusi, e o buna metoda de a compara numarul de afisari si de click-uri date pe pagina dvs. mai ales daca veti folosi un instrument care inregistreaza si adresele de IP.
Din cate am vazut pe site-ul dvs. CTR-ul este ceva mai ridicat acum, iar castigurile zilnice sunt mai mari. Va dorim mult succes si in continuare.
Pentru orice neclaritati cu privire la serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati.
Va multumim pentru ca ati ales serviciile Neogen!
concluzia mea este urmatoarea:
lipsa de transparenta nu-i buna.
Sunt convins ca IP-urile care dau click pe bannere sunt monitorizate, acest lucru fiind firesc, de ce oare nu sunt afisate in contul Advertiserilor?
Macar IP-urile dintr-un interval de timp scurt (1 saptamana de exemplu, vezi "ultimele 20 afisari" de pe trafic.ro). De ce nu exista la Neogen "Ultimele 100 clickuri" ? De ce trafic.ro, un serviciu free, care nu "se alimenteaza" din publicitatea pe site-urile membrilor poate si de ce neogen nu poate?
Lipsa acestei simple detalieri face serviciul oferit de neogen sa fie sub semnul intrebarii oricat de promti in raspunsuri sunt pe email.
S-a discutat destul de mult despre Neogen aici http://forum.seopedia.ro/index.php?showtopic=574
La solicitarea mea cei de la Neogen mi-au pus la dispozitie statistici complete pe adresa de e-mail (dar sa nu se inteleaga ca primesc aceste statistici zilnic, le-am solicitat o data si le-am comparat cu ale mele).
Eu sunt relativ multumit de Neogen din cel putin doua motive : am hosting gratuit de la ei, distributia benificiilor 50% - 50%.
In plus mai folosesc serviciul de la TextAd (trafic dublu) care mi-a adus primul milion dupa vreo 5 - 6 luni de utilizare cu un CRT sub 1%, apoi a venit al doilea milion cam intr-o luna si se pare ca pentru al treilea va trece mai mult de o luna si jumatate.
Daca mai puneti la socoteala ca am dezvoltat si un sistem propriu de reclame si am optimizat modul de afisare a reclamelor proprii, reclamelor neogen si textad pot spune ca sunt multumit.
Se poate si mai bine dar ce-i rau a trecut... depinde si cat de mult iti doresti ca sa fii multumit.
Blackmamba, nu stiu daca ai observat, insa Neogen Asociati e copie fidela Google AdSense. In momentul in care in statisticile de la Google o sa se afiseze ultiele 20 de adrese de IP, sunt sigur ca la scurt timp o sa-ti apara si in contul tau de asociat acest lucru![]()
http://simple-blog.eu/blog - A simple-blog
Ar fi bine sa fie o copie fidela, oricum pe de alta parte la neogen stii cat iei pe click, la google nu.
Da, "copie fidela" nu prea se potriveste, dar oricum, intelegeti voi .....![]()
http://simple-blog.eu/blog - A simple-blog
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)