Ati avut probleme in a primi bani de la asociatii neogen? multa lume se vaita. Si sper sa nu urmez si eu. a trecut deja aproape o luna si nu am primit nimik.
mai e careva in situatia asta?
Ati avut probleme in a primi bani de la asociatii neogen? multa lume se vaita. Si sper sa nu urmez si eu. a trecut deja aproape o luna si nu am primit nimik.
mai e careva in situatia asta?
au o perioada mai ciudata, dar nu iti fa probleme, banii vin, nu sint rau platnici - eventual poti sa le mai trimiti un mail.
pina la sfirsitul anului trecut ma obisnuisem sa cer banii lunea si martea ii aveam in cont... probabil martea era ziua lor de plata, nu stiu. acum vin cu ceva intirziere, dar vin![]()
astea 30 de zile cum se calculeaza? dupa ce faci contractul acela? sau de cand ai dat click sa scoti banii?
de cand ai dat cererea de transfer a banilor, asa mi se pare corect.... caci tu in 30 de zile de la semnarea contractului poti sa fi strans doar 0.5 euro deci nu iti pot efectua plata pe o asemenea suma, taxele la banca fiind importante.
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
da e rau platnic sigur
SurfJunkye generezi doar flame-uri, fara nicio sustinere. asa ca...te asteptam c-o motivare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)