Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Angajam Seo Si Sem Senior Developer

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de miromulus @ Jan 12 2006, 09:17 PM) [post=9039
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Ca sa ma bag si eu in discutie, nu am inteles niciodata de unde chestia asta cu fix "minim x ani experienta". Am vazut oameni care nu stiau fundamentele domeniului lor nici dupa 30 de ani de experienta. Chestia asta incurajeaza cantitatea si nu calitatea.
    Dap. Corect.
    Ca sa ma bag si eu putin (si dupa ies), mai era chestia aia cu:
    cum va vedeti in urmatorii 5 ani in cadr]
    Ca sa ma bag si eu in discutie, nu am inteles niciodata de unde chestia asta cu fix "minim x ani experienta". Am vazut oameni care nu stiau fundamentele domeniului lor nici dupa 30 de ani de experienta. Chestia asta incurajeaza cantitatea si nu calitatea.
    Dap. Corect.
    Ca sa ma bag si eu putin (si dupa ies), mai era chestia aia cu:
    cum va vedeti in urmatorii 5 ani in cadrul companiei noastre?

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de too_night &#064; Jan 12 2006, 09&#58;23 PM) [post=9040
    La intrebarea asta eu mereu am raspuns :

1. In nici un caz sub functia "Director".

2. Daca raspunsul 1 nu place, atunci freela]
    [/QUOTE]

La intrebarea asta eu mereu am raspuns :

1. In nici un caz sub functia "Director".

2. Daca raspunsul 1 nu place, atunci freelance, sau back to firma mea
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Offtopic
    In .ro angajatorii au un fix "minim x ani de experienta", adica deja vor "calitate".
    Dar se uita un lucru, daca angajezi un "neinitiat" caruia ii fac un contract multumitor si ii faci training si ii arati calea pe care firma ta vrea sa mearga (sau ce nevoie ai de la el ca angajat), iesi mult mai bine decat daca ai angaja pe cineva care in curand urmeaza sa plece, practic fiind nevoit sa angajezi iar o persoana..
    Practicile (mentalitatea defapt) astea inca nu s-au "impamantenit" in .ro .
    Plimbam ursul cu "minim x ani de experienta" si ajungem o firma de duzina.

Ontopic
    Originally posted by "madv"
    [b]Si sa sti ca anumite lucruri se mai schimba, pe masura ce acumulezi mai multa experienta.
    La 3 ani minim experienta cred ca deja stii niste pasi. Experienta acumulata dupa o asemenea perioada de timp nu poate fi indreptata decat spre scopuri personale.

<span style="font-family:Century Gothic">Am avut candva "un angajator" care imi dadea explicatii filozofice de viata cu tenta manageriale: "stii bine ce stii tu acum, dar trebuie sa excelezi ca sa poti lucra cu noi pe o perioada lunga de timp"..si am excelat..pentru mine.</span>

Mai ales ca unii dintre angajatori au impresia, ca Internetul se termina la ora 6 dupa amiaza, cand se termina si programul de birou.
    B)
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

madv este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2006
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de miromulus &#064; Jan 12 2006, 09&#58;17 PM) [post=9039

Si pentru ca ulterior mi-am dat seama de asta am spus intr-un topic ca nu conteaza anii de experienta daca in CV sun]
    [/QUOTE]

Si pentru ca ulterior mi-am dat seama de asta am spus intr-un topic ca nu conteaza anii de experienta daca in CV sunt trecute rezultate notabile.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Discutie mai veche referitoate la unele "servicii" :
    Inca o firma cu experienta in SEO.
    E bine sa ne cunoasteti parerile. Si evident sa stiti punctul de vedere a lui way2web referitor la cele postate.
    E cumva aceeasi persoana cu 2 usere? Sa ne spuneti, sa stergem unul din ele.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2006
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Ma bucur ca sunteti cativa care sunteti dispusi sa discutati aici depre topicul postat de mine chiar si cu mici rautati pe ici pe colo.. dar in fine...

Uitati care este situatia: departamentu asta in cadrul firmei va avea 4 oameni

1 novice
    2 oameni cu experienta de la care sa invete cei 2
    1 om cu multa multa experienta care sa conduca si sa dezvolte planurile de SEM.

Omul asta cu experienta sper sa-l gasesc postand topicuri pe diferite forumuri de specialitate. Dar avand in vedere ca toti vor judeca dupa topicul ala postat pe gazduire.info(care a fost inchis de admin pentru ca cei care criticau, criticau persoana mea nicidecum calitatea serviciilor nostre de hosting - deci offtopic oricum) cred ca o sa apelez la site-uri de recrutare.

Cam asa sta treaba.

Eu am multa treaba, asa ca de scris aici nu cred ca va mai fi timp. Astept CV-uri.

Mi-a parut bine de discutie si poate ne vedem la un interviu.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Succese la angajari.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2006
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krumel &#064; Jan 13 2006, 10&#58;53 AM) [post=9066
    E bine sa ne cunoasteti parerile. Si evident sa stiti punctul de vedere a lui way2web referitor la cele postate.
    HAHAHA

Deci cu voi s-a certat asociatul meu. El este putin mai recalcitrant. In fine este vorba de aceeasi firma useri diferiti.

Dar uitandu-ma prin topicul acela vad ca oamenii care sunt activi in mare parte sunt cam aceeasi. Uitandu-ma la nr de vizitatori in trafic.ro sincer imi dau seama ca 4 oameni reprezinta aproape 40% din vizitatori. Asta lasa un loc foarte mare de interpretari... sincer... eu nu o sa scriu aici(asa cum a facut tipul acela care a postat topicul respectiv) parerea mea personala pentru ca nu ar fi etic si moral]

[/QUOTE]

HAHAHA

Deci cu voi s-a certat asociatul meu. El este putin mai recalcitrant. In fine este vorba de aceeasi firma useri diferiti.

Dar uitandu-ma prin topicul acela vad ca oamenii care sunt activi in mare parte sunt cam aceeasi. Uitandu-ma la nr de vizitatori in trafic.ro sincer imi dau seama ca 4 oameni reprezinta aproape 40% din vizitatori. Asta lasa un loc foarte mare de interpretari... sincer... eu nu o sa scriu aici(asa cum a facut tipul acela care a postat topicul respectiv) parerea mea personala pentru ca nu ar fi etic si moral.

O zi cat se poate de buna.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

La fel si dvs. Succes la angajat pigmei
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de madv &#064; Jan 13 2006, 11&#58;18 AM) [post=9071
    HAHAHA
    Uitandu-ma la nr de vizitatori in trafic.ro sincer imi dau seama ca 4 oameni reprezinta aproape 40% din vizitatori. Asta lasa un loc foarte mare de interpretari... sincer... eu nu o sa scriu aici......
    Tocmai a fost scris... ; iar "interpretarile" puteau avea loc inainte de postarea topicului...nu?
    Si este echivalent exact cu comunistul
    3 ani experienta
    p.s. Eu personal am avut mari probleme ref.la ecuatia:
    1 novice
    si nu am reusit sa ma prind...

Never mind...

post-edit: toata "discutia" asta, personal, mi se pare de prost gust; vii si postezi un anunt de angajare si termini prin a comenta traficul...;
    nu stiu daca poate fi spus mai mult pe tema asta; deja cred ca s-a acordat prea multa a]
    HAHAHA
    Uitandu-ma la nr de vizitatori in trafic.ro sincer imi dau seama ca 4 oameni reprezinta aproape 40% din vizitatori. Asta lasa un loc foarte mare de interpretari... sincer... eu nu o sa scriu aici......[/QUOTE]
    Tocmai a fost scris... ; iar "interpretarile" puteau avea loc inainte de postarea topicului...nu?
    Si este echivalent exact cu comunistul
    3 ani experienta
    p.s. Eu personal am avut mari probleme ref.la ecuatia:
    1 novice
    si nu am reusit sa ma prind...

Never mind...

post-edit: toata "discutia" asta, personal, mi se pare de prost gust; vii si postezi un anunt de angajare si termini prin a comenta traficul...;
    nu stiu daca poate fi spus mai mult pe tema asta; deja cred ca s-a acordat prea multa atentie topicului/postantului.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Angajam PHP Developer
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th January 2009, 14:44
  2. Angajam developer php/mysql
    De Dan.Rades în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th January 2007, 04:09
  3. Programator JAVA senior
    De roitjobs în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd September 2006, 20:02
  4. Senior Software Ingineer C# .Net
    De buzud în forumul Locuri de munca