doresc sa scriu articole in romana contra cost. in functie de nisa se poate negocia si pretu.
doresc sa scriu articole in romana contra cost. in functie de nisa se poate negocia si pretu.
Cam cat ai cere pentru articole din categoria Pariuri Online ?? Cam 500 de cuvinte , cu o desitate de 2-3% pe 3 keyword-uri : pariuri sportive, pariuri , pariuri online ?
Ai un portofoliu care mi-l poti arata?
Mersi!
Just me!
v-am dat pm .. scriu .. pe orice nisa .. preturile difera in functie de nisa .. content o sa fie propriu .. deci sa nu va ganditi ca dau copy/paste. Ofer si factura. accept paypal .. dar preferabil transfer bancar.
inca valabil anuntu
astept oferte
Daca mai e valabil anuntul trimite-mi te rog un PM cu preturi pentru engleza si romana in cazul unor articole de 500 de cuvinte. Multumesc.
trimite te rog si mie o oferta pt 100 de articole
de tradus din eng in ro
Cu stima, Stefan
da care este pretu pentru articole? toate domeniile
Echipamente de fotbal ieftine Echipamente de fotbal magazin online - Echipamente de fotbal Echipamente de fotbal
up sus ..
Da-mi un PM cu preturile pls.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)