Buna seara.
Am nevoie de servicii SEO pentru 2 siteuri adult cu tematica videochat.Cuvintele cheie de care vorbim ar fi din sfera "live sex",deci cu numar mare de rezultate.Este mai complicat din cate am citit ,dar cred ca se poate.
Ca idee am incercat sa ii contactez pe cei de la seo-point.com ,dar nu am primit nici un raspuns inca si s-ar putea sa nu primesc deloc pentru ca nu toate lumea accepta sa lucreze SEO in adult.
Am un buget de aproximativ 1000$ pentru inceput si planuiesc sa platesc undeva la 600-700$ lunar in cazul in care merge treaba.Poate si mai mult dar nu vreau sa ma hazardez in acest moment.
Nu astept rezultate imediate si nici garantia faptului ca voi fi pe locul 1 pentru nici unul din cuvintele pe care le vreau ,dar vreau rezultate.Undeva pe prima pagina ar fi perfect,mai sus de locul 6-7 mai precis.
Este de preferat ca persoana sau firma care doreste aceasta colaborare sa aiba experienta si eventual sa demonstreze acest lucru printr-un portofoliu.Mai doresc si un plan detaliat al treburilor care se fac pentru siteuri.E important sa stiu cum se duc banii .Va rog sa intelegeti asta.
Acesta este bugetul pe care il aloc acestui job si nu am de unde sa mai pompez asa ca va rog sa va limitati pentru moment in acesti bani.Daca aveti pretentii mai mari ar fi mai bine sa nu discutam.
Lasati un email sau un YM,ICQ pe PM si va contactez pentru a discuta detaliile.
In principiu ma cam grabesc asa ca ma voi misca repede in cazul in care ne intelegem.Astept seriozitate si profesionalism din partea celor ce ma vor contacta.
Multumesc pentru lectura
P.S.: siteurile sunt pe .com si iar textele in limba engleza.AJAX based.