Citat Postat īn original de Pīrvan Marian Vezi Post
Din cate am auzit din partea diferitor persoane ,am aflat ca se recomanda a se oferi de la 2 la 10 backlink uri pe zi pentru un domeniu.

Am ajuns la concluzia ca pentru a promova un site, este nevoie de mai multe subdomenii, motiv pentru care am ajuns in situažia in care un site are diferite secžiuni precum :

Blog.site.ro
site.ro
directorweb.site.ro

Fiecare dintre noi avem propriile metode de promovare practic, insa pe mine ma intereseazć linkbuilding-ul.

Daca sursa provenienžei backlink-urilor este diferita pentru fiecare secžiune in parte, spre exemplu pentru blog.site.ro pentru īnceput vor proveni backlink-uri doar din comentariile altor bloguri.
Pentru site.ro ,vor proveni backlink uri doar din posturile pe diferite forum-uri iar pentru directorweb.site.ro backlink urile vor provine din articolele ce sunt postate in diferite directoarele de articole, ar influenta altfel creŗterea backlink-urilor?
Nu stiu daca stii, dar subdomeniile sunt vazute oarecum ca domenii separate. Domeniul principal nu transmite toata autoritatea si subdomeniului. De strategiile de care zici tu mai sus inseamna sa faci abuz de cate un tip de linkuri pentru fiecare subdomeniu in parte. Daca ai avea site.ro/blog, site.ro/director si site.ro si catre fiecare folder aduci toate acele tipuri de linkuri atunci o sa ai beneficii mai mari, pentru ca o sa concentrezi toata valoarea linkurilor intr-un singur loc. In plus ai si diversitate mare a linkurilor.

In plus pe blog adaugi continut nou si te ajuta la o mai buna indexare, la freshness, la autoritate si la altele.