Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Link Building - Domenile Vs Subdomenile

Afișare hibrid

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit Link Building - Domenile Vs Subdomenile

Din cate am auzit din partea diferitor persoane ,am aflat ca se recomanda a se oferi de la 2 la 10 backlink uri pe zi pentru un domeniu.

Am ajuns la concluzia ca pentru a promova un site, este nevoie de mai multe subdomenii, motiv pentru care am ajuns in situažia in care un site are diferite secžiuni precum :

Blog.site.ro
    site.ro
    directorweb.site.ro

Fiecare dintre noi avem propriile metode de promovare practic, insa pe mine ma intereseazć linkbuilding-ul.

Daca sursa provenienžei backlink-urilor este diferita pentru fiecare secžiune in parte, spre exemplu pentru blog.site.ro pentru īnceput vor proveni backlink-uri doar din comentariile altor bloguri.
    Pentru site.ro ,vor proveni backlink uri doar din posturile pe diferite forum-uri iar pentru directorweb.site.ro backlink urile vor provine din articolele ce sunt postate in diferite directoarele de articole, ar influenta altfel creŗterea backlink-urilor?
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data īnscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Doar o remarca, subdomeniile de genul asta au apreciere la siteuri cu autoritate sau care promoveaza domeniul de baza ca un brand, restul risca sa intre in categoria spam.

rol.ro e un exemplu interesant pentru Romania.

Care ar fi rostul sa aplici tehnici diferite pentru fiecare subdomeniu, arata mai articicial, asta daca nu cumva faci un test sa observi care tipuri de linkuri sunt mai bune.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data īnscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vārstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat īn original de Pīrvan Marian Vezi Post
    Din cate am auzit din partea diferitor persoane ,am aflat ca se recomanda a se oferi de la 2 la 10 backlink uri pe zi pentru un domeniu.
    Nu ai auzit bine.
    De ex pt "taxi orsova" ai nevoie de maxim 4 linkuri pe an.
    Adica numarul de linkuri trebuie corelat in primul rand cu greutatea cuvintelor cheie.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat īn original de 1nesco Vezi Post
    Nu ai auzit bine.
    De ex pt "taxi orsova" ai nevoie de maxim 4 linkuri pe an.
    Adica numarul de linkuri trebuie corelat in primul rand cu greutatea cuvintelor cheie.
    Pentru asta exista forum-uri, fac afirmati pentru a fi corectate atunci cand este cazul, motiv pentru care iti multumesc pentru contrazicere, imi prinde bine.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat īn original de danielicb Vezi Post
    Nu stiu daca stii, dar subdomeniile sunt vazute oarecum ca domenii separate.
    Daca sunt vazute ca domeni separate sincer nu gasesc logica, practic nu ar trebui sa influenteze domeniul principal,nu?
    Ma refer la linkbuling, penalizari, google penguin.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat īn original de 100R Vezi Post
    Doar o remarca, subdomeniile de genul asta au apreciere la siteuri cu autoritate sau care promoveaza domeniul de baza ca un brand, restul risca sa intre in categoria spam.

rol.ro e un exemplu interesant pentru Romania.

Care ar fi rostul sa aplici tehnici diferite pentru fiecare subdomeniu, arata mai articicial, asta daca nu cumva faci un test sa observi care tipuri de linkuri sunt mai bune.
    Adevarul este ca sunt in etapa in care trebuie sa fac foarte multe teste seo, insa eu caut sa fac in asa fel incat sa pot grabi ritmul, in cel mai natural si eficient mod fara a exista probleme.

Ma gandesc insa ca odata cu cresterea in vechime a unui site, cresterea in autoritate, poate creste si ritmul backlink-urilor.

O alta parere ar fi raportul continut, promovare, insa sunt doar parerile ale mele, parere ce se cauta a fi completate, contrazise nu distruse!

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data īnscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

Daca sunt vazute ca domenii separate sincer nu gasesc logica, practic nu ar trebui sa influenteze domeniul principal,nu?
    Ma refer la linkbuling, penalizari, google penguin.
    E simplu, daca tu aduci doar un tip de linkuri doar catre un subdoemniu, atunci acel subdomeniu poate fi penalizat. Eu am avut un site la care Penguin mi-a penalizat un singur cuvant cheie dintr-o pagina. Tu toate acele subdomenii le vei linkui intre ele probabil si cu domeniul principal, deci influenteaza domeniul principal.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat īn original de danielicb Vezi Post
    E simplu, daca tu aduci doar un tip de linkuri doar catre un subdoemniu, atunci acel subdomeniu poate fi penalizat. Eu am avut un site la care Penguin mi-a penalizat un singur cuvant cheie dintr-o pagina. Tu toate acele subdomenii le vei linkui intre ele probabil si cu domeniul principal, deci influenteaza domeniul principal.
    Faci ce faci si ma determini sa gasesc mai mereu un "daca".
    Daca nu pun link intre subdomeni si domeniu, pot aplica metode de linkbuiling diferite fara sa am probleme?

Reputatie:
    39
    Data īnscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

Am ajuns la concluzia ca pentru a promova un site, este nevoie de mai multe subdomenii, motiv pentru care am ajuns in situažia in care un site are diferite secžiuni precum :

Blog.site.ro
    site.ro
    directorweb.site.ro

Fiecare dintre noi avem propriile metode de promovare practic, insa pe mine ma intereseazć linkbuilding-ul.

Daca sursa provenienžei backlink-urilor este diferita pentru fiecare secžiune in parte, spre exemplu pentru blog.site.ro pentru īnceput vor proveni backlink-uri doar din comentariile altor bloguri.
    Pentru site.ro ,vor proveni backlink uri doar din posturile pe diferite forum-uri iar pentru directorweb.site.ro backlink urile vor provine din articolele ce sunt postate in diferite directoarele de articole, ar influenta altfel creŗterea backlink-urilor?
    Nu stiu daca stii, dar subdomeniile sunt vazute oarecum ca domenii separate. Domeniul principal nu transmite toata autoritatea si subdomeniului. De strategiile de care zici tu mai sus inseamna sa faci abuz de cate un tip de linkuri pentru fiecare subdomeniu in parte. Daca ai avea site.ro/blog, site.ro/director si site.ro si catre fiecare folder aduci toate acele tipuri de linkuri atunci o sa ai beneficii mai mari, pentru ca o sa concentrezi toata valoarea linkurilor intr-un singur loc. In plus ai si diversitate mare a linkurilor.

In plus pe blog adaugi continut nou si te ajuta la o mai buna indexare, la freshness, la autoritate si la altele.

Reputatie:
    39
    Data īnscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

cu linkurile trebuie sa faci un mix consistent cat mai inconsistent. Nu stiu sigur daca intelegi exact ce vreau sa zic. Adica trebuie sa aduci toate tipurile de linkuri intr-un mod organizat dar cat mai neorganizat. De ce sa faci multe subdomenii, cand ai putea sa beneficiezi mult mai mult de toata puterea linkurilor prin simpla structura interna a site-ului?

Guess Who este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vārstă
    36
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Adica trebuie sa aduci toate tipurile de linkuri intr-un mod organizat dar cat mai neorganizat.
    Adica ? Un exemplu..

Reputatie:
    39
    Data īnscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

@Guess Who ce exemplu? Orice site trebuie sa aibe toate tipurile de linkuri pentru ca profilul sa para natural (si dir, si articole, si bloguri, si comentarii, si rss, si forumuri, si review-uri, si citatii/mentiuni, si sitewide, si presa). Cand faci link building nu trebuie sa aduci linkuri zilnic, poti face prezenta mare in social si sa aduci multe linkuri de ex, poti sa dai un press release pe un ziar si sa scrii multe articole despe ala. Aduci intr-o sapt un link bun de tot, si in alte 2 sapt aduci 3-4 linkuri bunicele. Aduci linkuri o perioada, o perioada iei pauza. Asta zic cand ma refer la mod organizat cat mai neorganizat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link exchange ca tehnica de link building
    De Diana īn forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th April 2012, 01:40
  2. Tehnica link-building
    De Maldinii īn forumul Link Building
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 7th March 2012, 21:05
  3. Link building
    De szaszsebespaul īn forumul Link Building
    Răspunsuri: 10