Citat Postat īn original de 1nesco Vezi Post
Nu ai auzit bine.
De ex pt "taxi orsova" ai nevoie de maxim 4 linkuri pe an.
Adica numarul de linkuri trebuie corelat in primul rand cu greutatea cuvintelor cheie.
Pentru asta exista forum-uri, fac afirmati pentru a fi corectate atunci cand este cazul, motiv pentru care iti multumesc pentru contrazicere, imi prinde bine.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat īn original de danielicb Vezi Post
Nu stiu daca stii, dar subdomeniile sunt vazute oarecum ca domenii separate.
Daca sunt vazute ca domeni separate sincer nu gasesc logica, practic nu ar trebui sa influenteze domeniul principal,nu?
Ma refer la linkbuling, penalizari, google penguin.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat īn original de 100R Vezi Post
Doar o remarca, subdomeniile de genul asta au apreciere la siteuri cu autoritate sau care promoveaza domeniul de baza ca un brand, restul risca sa intre in categoria spam.

rol.ro e un exemplu interesant pentru Romania.

Care ar fi rostul sa aplici tehnici diferite pentru fiecare subdomeniu, arata mai articicial, asta daca nu cumva faci un test sa observi care tipuri de linkuri sunt mai bune.
Adevarul este ca sunt in etapa in care trebuie sa fac foarte multe teste seo, insa eu caut sa fac in asa fel incat sa pot grabi ritmul, in cel mai natural si eficient mod fara a exista probleme.

Ma gandesc insa ca odata cu cresterea in vechime a unui site, cresterea in autoritate, poate creste si ritmul backlink-urilor.

O alta parere ar fi raportul continut, promovare, insa sunt doar parerile ale mele, parere ce se cauta a fi completate, contrazise nu distruse!