Amplasarea unui link urmareste de obicei PR sau SERP, cu siguranta stim ca mai multe linkuri "imparte" valoarea PR ului transferat, dar nu am auzit info despre Serp pe tema asta.
Din punctul meu de vedere, numarul de linkuri existente intr-un articol trebuie sa fie direct proportional atat la marime dar si la consistenta articolului. Daca transcrii o stire de 200 caractere, este un articol slab, daca scrii despre o investigatie personala si articolul va contine poze, infograf, snipets, etc cu siguranta suporta 2,3 linkuri fara probleme.
Am avut x advertoriale ieftine de 2-3 usd foarte slabute in continut dar care mi au influentat in serp cu ajutorul linkurilor continute. Cred ca trebuie sa intre in discutie si nisa dpdv al greutatii/accesibilitatii, cel putin pentru micronise unde m am jucat o perioada buna de timp, erau bune "oricum-ar-fi". Dar nu merge aceeasi abordare pe nise mai rasarite.
Bine, sper ca nu trebuie sa discutam de chestii pentru incepatori gen, nu scrii despre ceasuri si pui link catre cizme, etc.

Răspunde cu citat