Si eu am fost penalizat de Google din cauza cumpararii de link-uri multe pe diverse site-uri ...
In rest, nu pot decat sa spun ca sfaturile date de ceilalti useri de aici sunt de nota 10!
Si eu am fost penalizat de Google din cauza cumpararii de link-uri multe pe diverse site-uri ...
In rest, nu pot decat sa spun ca sfaturile date de ceilalti useri de aici sunt de nota 10!
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
Intradevar inscrierea in directoare era o metoda foarte buna pentru cresterea PR-ului si pozitionarea in motoarele de cautare dupa un anumit cuvant cheie, dar de ceva timp bun aceasta metoda nu mai prea da rezultate deloc. De ce? asta nu stiu,doar am observat si auzit. Dar ramane insa o metoda de a obtine backlinkuri, insa nu de prea buna calitate.
Daca facem o inscriere in directoare trebuie sa o facem cum trebuie. Adica eliminand directoarele "not seo friendly", folosind cuvinte cheie potrivite si o descriere cat mai potrivita care sa contina si cuvintele cheie insa fara sa exageram.
Parerea mea e ca directoarele ajuta intr-un fel DOAR la pozitionarea in rezultate dupa un anumit cuvant cheie (insa nu asa demult precum credem, dar totusi ajuta), de PR nu se pune vorba. Pe cand obtinerea linkurilor de calitate pe alte pagini relevante, nu numa ca ajuta doar la pozitionarea in rezultate dupa cuvantul cheie folosit, ci la intreg site-ul, indexare si pozitionare dupa mai multe cuvinte cheie si intr-un final cresterea PR-ului.
Deci ca sa nu ne trezim cu o penalizare foarte usor si repede acordata de google, trebuie sa tinem cont de aceste lucruri:
Relevanta+Afisare linkuri+Vechime linkuri indiferent de metoda folosita pt obtinerea lor.
Multumesc mult venaman, exista cumva un site ca dirpedia.ro dar cu blog-uri, pentru comentarii?
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Cu placere, ma bucur ca te-am putut ajutasi da exista...eu cunosc cel putin 2 astfel de site-uri care contin o lista cu bloguri care au atributul doflow la comentarii: DoFollow Blogs - Bloguri NoFollow Free (cel mai bun) si Dofollow insa ai grija cum scri comentariile.
Ultima modificare făcută de venaman; 18th April 2011 la 02:41.
”Buying or selling links that pass PageRank is in violation of Google’s webmaster guidelines and can negatively impact a site’s ranking in search results.”
Sursa : (Google Webmaster)
Mi se pare un nonsens, intrucat daca cumperi un spatiu / banner publicitar pe un site, echivaleaza cu cumpararea unui link. Altfel spus, banerul este o alta forma de a "cumpara link". Poate Google sa stie ca ai cumparat doar link sau ai contract de publicitate cu respectivele site-uri ? Nu cred ! Nici nu il intereseaza !
Vin si eu sa-mi dau cu parerea , esti sigur ca nu il intereseaza pe google ? Ce inseamna sa cumperi un link ? sa dai bani pe publicitate . Cu ce te ajuta sa cumperi un link , sa iesi in fata pe google . Ce alta metoda mai ai sa iesi in fata pe google ? Adwords , care inseamna tot dat bani pe publicitate . Oare sa nu il intereseze pe google daca acei bani vin la el sau se duc la altineva si in mare se obtine acelasi lucru , o pozitionare mai buna . E o mica problema de monopol aici , in care atragi cat mai multe venituri prin diverse metode .
Cum ar fi sa iasa in google pe prima pozitie , daca ai link din yahoo , nu ar fi autodistrugere ? de ce sa mai platesti pe google cand poti sa cumperi de la yahoo ,mai ieftin .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)