Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 32

Subiect: Schimb De Linkuri Cu Mobshop

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Apropo de magazin-mobila.ro, am primit acum un SPAM IMENS.

Return-path: <elacroitoru@gmail.com>
    Envelope-to: cristi@xperts.ro
    Delivery-date: Mon, 09 Jan 2006 09:49:09 +0200
    Received: from [66.249.82.206] (helo=xproxy.gmail.com)
    by edge.confortabil.ro with esmtp (Exim 4.52)
    id 1Evrm9-0008Q6-3L
    for cristi@xperts.ro; Mon, 09 Jan 2006 09:49:09 +0200

http://vegastel.ro/contor.php?id_vot=496

On 12/23/05, Magazin-Mobila.Ro <office@magazin-mobila.ro> wrote:
    >
    >
    MEsajul avea in CC vreo 250 de adrese de mail. Deci asa se promoveaza vegastel si site-ul asta.

Mortii lor de inapti. Ma duc sa vad cum le dau site-ul jos.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de mobshop &#064; Jan 9 2006, 11&#58;43 AM) [post=8843
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Perfect adevarat. Dar cum le explic partenerilor mei asta ? Cuvinte cheie aduc vizitatori si vanzari.
    De o sapt de cand am introdus aceste cuvinte vanzarile au crescut cu peste 30%.
    Explica faptul ca acum v-au cresut vanzarile, dar in viitor daca o sa dispareti de la rezultate nu o sa mai aveti deloc.
    Sa aleaga.

Ma omoar]

Perfect adevarat. Dar cum le explic partenerilor mei asta ? Cuvinte cheie aduc vizitatori si vanzari.
    De o sapt de cand am introdus aceste cuvinte vanzarile au crescut cu peste 30%.
    [/QUOTE]

Explica faptul ca acum v-au cresut vanzarile, dar in viitor daca o sa dispareti de la rezultate nu o sa mai aveti deloc.
    Sa aleaga.

Ma omoara faza asta cu partenerii.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

mobshop este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th December 2005
    Vârstă
    41
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krumel &#064; Jan 9 2006, 12&#58;03 PM) [post=8845
    Asta e realitatea

M-a lovit constiinta si am decis sa scot cuvintele ascunse.
    Se poate considera o victorie a comunitatii Seopedia

Cristian poti sa-mi dai mai multe detalii referitoare la mailul primit ? Sunt chiar interesat de modul cum se promoveaza magazin-mobila]
    [/QUOTE]

Asta e realitatea

M-a lovit constiinta si am decis sa scot cuvintele ascunse.
    Se poate considera o victorie a comunitatii Seopedia

Cristian poti sa-mi dai mai multe detalii referitoare la mailul primit ? Sunt chiar interesat de modul cum se promoveaza magazin-mobila, si cum pot raporta site-ul.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de mobshop &#064; Jan 9 2006, 12&#58;22 PM) [post=8846
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Sunt chiar interesat de modul cum se promoveaza magazin-mobila, si cum pot raporta site-ul.
    Sau poate esti interesat sa faci la fel. I don&#39;t give a rats ass, cum este in realitate. Si asa ai d]Sunt chiar interesat de modul cum se promoveaza magazin-mobila, si cum pot raporta site-ul.
    [/QUOTE]

Sau poate esti interesat sa faci la fel. I don&#39;t give a rats ass, cum este in realitate. Si asa ai demonstrat destule cu site-ul.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th December 2005
    Vârstă
    41
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei &#064; Jan 9 2006, 12&#58;45 PM) [post=8850
    Sau poate esti interesat sa faci la fel. I don&#39;t give a rats ass, cum este in realitate. Si asa ai demonstrat destule cu site-ul.
    Nu..chiar nu vreau sa fac la fel. Doar vreau sa fac un studiu si sa-l pot prezenta partenerilor mei, deorece ei raporteaza vanzarile la nr de viz si exista mereu aceasta comparatie cu magazin-mobila.ro.

Asa as putea sa le demonstrez ca nr de viz/vanzari nu are asa o mare pondere in cazul de fata.

Nu inteleg de ce pui raul in fata ? Am venit aici sa va cer sfatul, am renuntat si la cuv. ascunse, vreau sa fac un lucru bun, dar in acelasi timp sa nu ma d]
    [/QUOTE]

Nu..chiar nu vreau sa fac la fel. Doar vreau sa fac un studiu si sa-l pot prezenta partenerilor mei, deorece ei raporteaza vanzarile la nr de viz si exista mereu aceasta comparatie cu magazin-mobila.ro.

Asa as putea sa le demonstrez ca nr de viz/vanzari nu are asa o mare pondere in cazul de fata.

Nu inteleg de ce pui raul in fata ? Am venit aici sa va cer sfatul, am renuntat si la cuv. ascunse, vreau sa fac un lucru bun, dar in acelasi timp sa nu ma duc la vale facand experiente.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Primul sfat daca vrei sa-ti imbunatatesti rezultatele corect si sa cresti constant in viitor: Ia fiecare produs in parte si fa-i o descriere de minim 100 de cuvinte, cu o densitate bunicica de cuvinte cheie. Stiu ca e f mult de lucru dar rezultatele vor face sa merite efortul (sper )

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    885
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de mobshop &#064; Jan 9 2006, 02&#58;53 PM) [post=8854
    Am venit aici sa va cer sfatul, am renuntat si la cuv. ascunse...

So, link exchange cu CasaOnline.... interested? Ar]
    Am venit aici sa va cer sfatul, am renuntat si la cuv. ascunse...
    [/QUOTE]

So, link exchange cu CasaOnline.... interested? Ar fi un link site-wide themed.
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th December 2005
    Vârstă
    41
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Da. Ti-am pus link.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de toto &#064; Jan 9 2006, 01&#58;48 AM) [post=8818
    Regret, dar trebuie sa renunt la parteneriatul cu tine, datorita faptului ca pe site-ul acesta practici SEO SPAM.....
    Felicitari toto pt. luarea de atitudine la modul CONCRET.
    Sper sa fie practicata de cati mai multi pe viitor.

mobshop, ultimele 3 luni au fost pentru mine fara nici un client (crede-ma ca nu m-am bucurat); nu m-am gandit si nu o sa ma gandesc sa devin spamm-er, indiferent de cum o sa imi fie de acum inainte.

Cum ar fi daca am practica toti lucrul asta? Eu u]
    Regret, dar trebuie sa renunt la parteneriatul cu tine, datorita faptului ca pe site-ul acesta practici SEO SPAM.....[/QUOTE]

Felicitari toto pt. luarea de atitudine la modul CONCRET.
    Sper sa fie practicata de cati mai multi pe viitor.

mobshop, ultimele 3 luni au fost pentru mine fara nici un client (crede-ma ca nu m-am bucurat); nu m-am gandit si nu o sa ma gandesc sa devin spamm-er, indiferent de cum o sa imi fie de acum inainte.

Cum ar fi daca am practica toti lucrul asta? Eu unul as trece pe Pagini Aurii.

pablito Guest

Implicit

-> in primul rand, as vrea sa te felicit draga mobshop pentru faptul ca lucrezi pentru cineva care a luat ideea de la niste baieti FOARTE tineri care au facut primul magazin virtual de mobila din Romania.
    -> in al doilea rand as vrea sa te felicit si pentru faptul ca faci tot ce iti cer sa faci pentru a-i ajunge din urma, nu conteaza mijloacele, chiar daca acestea includ copierea de texte si formate de pe situl concurent
    -> in al treilea rand poti sa le comunici proprietarilor mobshop ca firma ce detine situl magazin-mobila.ro are o cifra de afaceri in ultimele luni de peste 100.000 euro lunar datorata doar 50% sitului si restul datorata tehnicilor de vanzare alternative aplicate, asadar poate iau si ei niste cursuri de vanzari si afla cum se face treaba.
    -> in al patrulea rand, banii sunt ochiul dracului, iar in Romania scopul scuza mijloacele, dar sa stii ca raporturile alea pe care vrei sa le tot faci, si vad ca insisti cu tot dinadinsul, se cheama concurenta neloaiala si este interzisa prin lege, si nu cred ca v-ar conveni daca altii v-ar face voua asa.
    -> in al cincilea rand, cu un buget de 1-2 euro pe zi cat probabil aveti voi la google nu o sa faceti nimic, insa daca-l mariti la 60 de euro pe zi cat cheltuie zilnic magazin-mobila.ro poate mai faceti ceva, asta asa pentru cei care cred ca numai datorita cuvintelor ascunse are vizitatori acel site si vinde, si daca ati aparea si prin ziare, cu articole dedicate sitului iar poate ati mai rezolva ceva.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Schimb linkuri, cumpar linkuri
    De beeuser în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th September 2008, 16:43
  2. Schimb de linkuri pr 3 si 4
    De mihh în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th September 2008, 14:03
  3. Schimb de linkuri
    De serj în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1