A se intelege ca nu acuz hardware de nefunctionare, inteleg problemele hardware dar ceea ce ma enerveaza e urmatoarea situatie:
- se vand niste servicii la care se garanteaza 99.9 uptime, perfect, cade hostingul primul lucru pe care-l fac e sa deschid un tichet, daca dupa 72 de ore vezi ca nu raspunde nimeni la acel tichet cam ce concluzie ar trebui sa trag ?
- seviciile care sunt furnizate au fost platite, oferta a fost facuta de domnia sa, este el la care a cerut bani pe acele servicii in baza unor analize prin intermediul carora a stabilit un pret daca fost cheap nu este vina mea ca @SeerKan a stabilit aceast pret
- eu am platiti un pret pentru serviciile oferite prevazute in contrat, contract care acum nu este respectat.
Repet toate astea puteau fi evitate daca se raspundea la un amarat de tichet deschis, inteleg perfect toate problemele dar puteau fi explicate cu doar 3 cuvinte "lucram la rezolvarea problemei", atat nimic mai mult. Puneti-va in situatia mea, hosting down, la tichet nu raspunde nimeni ce ar trebui sa fac ?

Răspunde cu citat