Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 32

Subiect: Fugiti de romarg.ro si despregazduire.ro

thebluefox este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2014
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu am motive sa ma indoiesc de capacitatile tehnice ale Clausweb. Tocmai de asta la un prieten i-am cumparat gazduire de la ei.
    Nici nu renuntam practic la serviciile Clausweb pentru ca noi am cumparat de la un intermediar care administreaza un VPS cumparat de la ei. Ne-a deranjat faptul ca la prima tentativa de a cumpara spatiu separat de la ei, fara a renunta la contractul cu intermediarul, ei au pus mana pe telefon si au vorbit cu cei care ne-au facut initial magazinul. Si asta s-a intamplat intr-un interval de timp mai mic de 5 minute.

Citat Postat în original de lena20 Vezi Post
    Inteleg, eu imi mentin parerea conform careia a fost un fel de misunderstanding si nicidecum ceva legat de straduinta de a fi la nivelul tau, ca si client, sunt doua aspecte diferite. Totusi, dupa cat timp ati renuntat la Claus Web si ati trecut la altcineva?

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit NU folositi serviciile Romarg!!!

Dupa ce ieri a cedat in mod abuziv un cont ce contine informatiile mele personale unei alte persoane, fara macar sa ma instiinteze, aceasta entitate absurda din online-ul romanesc numita Romarg, confirma inca o data nesimtirea cu care-si trateaza clientii.

Ca sa nu mai zic ca mi se cere sa deschid ticket-uri doar prin fax. WTF, suntem in 2014!?!

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

Implicit

Evident ca ai dreptul la opinie dar mi se pare ca ai exagerat, pentru ca toti care au lucrat cu Clausweb stiu cat de profi sunt la rezolvarea problemelor. De aici trag concluzia ca scopul tau a fost altul.

Nu sunt de la Clausweb, in schimb ii apreciez foarte mult pentru profesionalismul de care au dat dovata in relatia cu mine si am vreo 10 site-uri gazduite la ei.

Citat Postat în original de thebluefox Vezi Post
    Esti cumva de la Clausweb? Ai citit ce am scris sau doar partea care te interesa?
    Si cum ai ajuns la concluzia ca este concurenta?
    Cred ca nu suntem obligati sa lucram cu o firma pe care nu ii intereseaza de problemele noastre.
    Si de ce sa nu cumparam direct de la o firma de hosting?
    Sau cei care sunt nemultumiti de Clausweb nu au dreptul la opinii pe forumul asta?
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    509
    Putere Rep
    32

Implicit

Atat de mult iati laudat incat si-au facut rebranding despregazduire -> gazduire.com.ro
    .

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Paul Vezi Post
    Atat de mult iati laudat incat si-au facut rebranding despregazduire -> gazduire.com.ro
    ... si eu care ma asteptam ca puțupoanca de pe prima pagină sa înceapă să-mi vorbească sexos, așa ca ca Melanie Griffith ...
    .:|:.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2014
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Evident ca ai dreptul la opinie dar mi se pare ca ai exagerat, pentru ca toti care au lucrat cu Clausweb stiu cat de profi sunt la rezolvarea problemelor. De aici trag concluzia ca scopul tau a fost altul.

Nu sunt de la Clausweb, in schimb ii apreciez foarte mult pentru profesionalismul de care au dat dovata in relatia cu mine si am vreo 10 site-uri gazduite la ei.
    Atunci nu mai trage concluzii.

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Acum ceva vreme am vrut să schimb providerul de hosting pentru un client. Și am mers la Claus, pentru că ei sunt providerii mei de hosting.
    Am întrebat dacă pot să schimb și registrar, ca să continui să plătesc pe aceeași factură ambele servicii. Fata de la Claus, de la telefon, mi-a spus că trebuie să fac nu știu ce cerere la actualul registrar, dar nu mă pricep. A fost complicat, pentru că fostul registrar făcea tot ce-i stătea în putință să nu scape un client și îți băgau efectiv bețe în roate. Atunci a rezolvat ea problema.
    La momentul respectiv eram hotărât să schimb și registrar și eu am rugat-o să rezolve această problemă în numele meu.
    Se pare că rezolvă problemele și dacă nu-i rugăm explicit. Poate că a fost o neînțelegere.
    Oricum, pentru Claus, jos pălăria, am auzit numai de bine. Totuși, trebuie să fi fost o neînțelegere. Nu și-ar permite să sară peste anumite acorduri.
    Am și eu meciurile mele câteodată cu tehnicul de la Claus, dar trebui să recunosc că le-am cerut lucruri complicate pentru piața de la noi (SASS, Compass, DNS, CDN settings etc). Altfel, am parte de toate serviciile pe care le plătesc. Uneori, clienții mai exagerează. Eu unul o mai fac.
    Oricum, pentru băieții cu hostingul de la noi: Site5 e în România, are server la București.
    Oferă chiar și preprocesoare CSS pe shared, fără să deranjeze alți clienți. Instalează module, gen pagespeed, configurațiile sunt spectaculoase, un response time de vis. Prețurile sunt minuscule. După ei, o să urmeze și alții, poate și mai reputați.
    Ăștia fără caracter... gen despregazduire, romarg... o să dispară cât de curând. Ăștia scumpi o să dispară și ei, cât de curând. SSD-ul n-o să mai fie moft, iar asistenții tehnici trebuie trimiși la cursuri regulat. Altfel n-o să facă față.
    Nu cred că visez. Lucrurile evoluează rapid!
    Cutting-edge-technics & configurations pe shared hosting la noi sunt în urmă bine de tot. Nu vreau răul nimănui, însă, cu toată bunăvoința Claus și cu tot respectul pentru cei ce muncesc în branșă, "vremea se schimbă", independent de ce ne dorim noi. Vorba cuiva, "adapt or die"

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2014
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Daca ai domeniu .ro trebuie sa vezi pe rotld.ro ce adresa de email gestioneaza domeniul. Daca este o adresa de la cei care au inregistrat domeniul in locul tau se face o cerere in scris (trebuie si niste copii de la unele documente, care se trimit scanate ) la modify@rotld.ro pentru schimbarea adresei de email care gestioneaza domeniul.
    Cand vine raspunsul de la ROTLD poti gestiona singur domeniul si poti schimba oricand furnizorul de hosting.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    43

Implicit

Nu am citit tot topicul si nici nu am colaborat cu claus, dar ca idee ca recomand pe primul loc mxhost si pe al doilea hostico, ca si calitate a serviciilor si a suportului.

Demult, cand eram la inceput, cei de la mxhost m-au ajutat pana si sa imi instalez un script, ceea ce nu tinea de serviciile lor, tocmai din acest motiv colaboram de vreo 7-8 ani de zile.

George B. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    62
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

la romarg eu unul am inceput sa mut niste situri ... pentru ssd si litespeed si pana acum nimic de reprosat -- au dat suport la ce am cerut --- spre deosebire de "xserv..." care sunt in domeniul poezie si nuvelistica exceptie doi tipi care se mai pricep la suport tehnic ... si asta o spun dupa o minima experienta cu cateva... situri in peste 12 ani

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Factura despregazduire.ro
    De lovelife în forumul Hosting
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 25th January 2014, 15:35
  2. hosting despregazduire.ro
    De N. Iulia în forumul Hosting
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 18th March 2013, 12:51
  3. Probleme cu hostingul de la despregazduire.ro
    De cristi_kenzo în forumul Hosting
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 4th May 2012, 11:50
  4. Probleme cu hostul de la despregazduire.ro
    De cristi_kenzo în forumul Hosting
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th February 2012, 14:17
  5. ROMARG hosting: Experiente
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 59
    Ultimul Post: 30th March 2009, 15:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •