18th June 2014, 12:26
3 out of 3 members found this post helpful.
NU folositi serviciile Romarg!!!
Dupa ce ieri a cedat in mod abuziv un cont ce contine informatiile mele personale unei alte persoane, fara macar sa ma instiinteze, aceasta entitate absurda din online-ul romanesc numita Romarg, confirma inca o data nesimtirea cu care-si trateaza clientii.
Ca sa nu mai zic ca mi se cere sa deschid ticket-uri doar prin fax. WTF, suntem in 2014!?!
24th June 2014, 09:26
1 out of 1 members found this post helpful.
Acum ceva vreme am vrut să schimb providerul de hosting pentru un client. Și am mers la Claus, pentru că ei sunt providerii mei de hosting.
Am întrebat dacă pot să schimb și registrar, ca să continui să plătesc pe aceeași factură ambele servicii. Fata de la Claus, de la telefon, mi-a spus că trebuie să fac nu știu ce cerere la actualul registrar, dar nu mă pricep. A fost complicat, pentru că fostul registrar făcea tot ce-i stătea în putință să nu scape un client și îți băgau efectiv bețe în roate. Atunci a rezolvat ea problema.
La momentul respectiv eram hotărât să schimb și registrar și eu am rugat-o să rezolve această problemă în numele meu.
Se pare că rezolvă problemele și dacă nu-i rugăm explicit. Poate că a fost o neînțelegere.
Oricum, pentru Claus, jos pălăria, am auzit numai de bine. Totuși, trebuie să fi fost o neînțelegere. Nu și-ar permite să sară peste anumite acorduri.
Am și eu meciurile mele câteodată cu tehnicul de la Claus, dar trebui să recunosc că le-am cerut lucruri complicate pentru piața de la noi (SASS, Compass, DNS, CDN settings etc). Altfel, am parte de toate serviciile pe care le plătesc. Uneori, clienții mai exagerează. Eu unul o mai fac.
Oricum, pentru băieții cu hostingul de la noi: Site5 e în România, are server la București.
Oferă chiar și preprocesoare CSS pe shared, fără să deranjeze alți clienți. Instalează module, gen pagespeed, configurațiile sunt spectaculoase, un response time de vis. Prețurile sunt minuscule. După ei, o să urmeze și alții, poate și mai reputați.
Ăștia fără caracter... gen despregazduire, romarg... o să dispară cât de curând. Ăștia scumpi o să dispară și ei, cât de curând. SSD-ul n-o să mai fie moft, iar asistenții tehnici trebuie trimiși la cursuri regulat. Altfel n-o să facă față.
Nu cred că visez. Lucrurile evoluează rapid!
Cutting-edge-technics & configurations pe shared hosting la noi sunt în urmă bine de tot. Nu vreau răul nimănui, însă, cu toată bunăvoința Claus și cu tot respectul pentru cei ce muncesc în branșă, "vremea se schimbă", independent de ce ne dorim noi. Vorba cuiva, "adapt or die"
7th January 2015, 15:45
0 out of 2 members found this post helpful.
Daca ai domeniu .ro trebuie sa vezi pe rotld.ro ce adresa de email gestioneaza domeniul. Daca este o adresa de la cei care au inregistrat domeniul in locul tau se face o cerere in scris (trebuie si niste copii de la unele documente, care se trimit scanate ) la modify@rotld.ro pentru schimbarea adresei de email care gestioneaza domeniul.
Cand vine raspunsul de la ROTLD poti gestiona singur domeniul si poti schimba oricand furnizorul de hosting.