27th February 2014, 22:20
1 out of 1 members found this post helpful.
Cum ziceau si colegii, accent insa pus pe isp.
Iti trebuie o teava mare si garantata de la isp. Degeaba ai tu toate bune acasa daca nu si sarma buna de la ei sau le pica lor curentul sau la cineva care amplifica semnalul pe traseu. Ori deja se stie ca la userii normali le mai pica netul, mai sunt noduri, mai ales la anumite ore.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
27th February 2014, 23:59
1 out of 1 members found this post helpful.
Completare la @1nesco
- costul de trafic garantat e mult mai mare decât cel casnic.
- dacă nu ai măcar doi provideri de internet, la primul atac riști "s-o furi" destul de urât; nu uita, abonamentele casnice au ajuns la 1GBps download și doi-trei supărați îți pot pune repejor serverul în genunchi
28th February 2014, 00:05
2 out of 2 members found this post helpful.
Mihai,
Este destul de complicat ce vrei tu sa faci. Știi Linux/Apache/mysql?
Știi ce e ăla Raid? Dar DNS? Cum faci Redundanta către 2 ISPisti?
Îți trebuie linie garantata de la ISP, nu ADSL sau mai știu eu ce...
Ai un spațiu destul de mare in casa in care ai aer condiționat? Vara poți avea probleme cu ele si nu cred ca vrei sa le tii cu tine in camera pentru ca fac ceva zgomot. Vei avea nevoie de un Smart ups pentru căderi de tensiune cât și PTR momentul in care Primești o tensiune mai mare. Ai idee cât costa așa ceva pentru un server puternic si sa îți reziste câteva ore?(pe la 5000RON)
Ce contract vei avea cu ISPul? Ce SLA au.? In cât timp crezi ca îți vor rezolva o problema in caz ca rămâi fără net, având in vedere ca ești o persoana fizica....
Nici un Linux guru nu îți va recomanda sa faci așa ceva acasă. Gândește-te ce se poate întâmpla in caz ca ești in concediu si îți pica curentul sau netul?
Eu îți sugerez sa iei de la un provider de Hosting si așa stai linistit(îți faci tu backup săptămânal sa ai inima împăcată)