O firma din Italia, Tophost, ofera la un pret de 1,20 Euro un server cu 4 core e 4 GB RAM activabil in 5 minute
Attiva il tuo Cloud Topserver a 1,20 Euro (offerta limitatao
O firma din Italia, Tophost, ofera la un pret de 1,20 Euro un server cu 4 core e 4 GB RAM activabil in 5 minute
Attiva il tuo Cloud Topserver a 1,20 Euro (offerta limitatao
lol, si daca ai vreo problema trebuie sa stii italiana
tare asta cu offerta limitatao
oricum nu am inteles, da vps la banii astia sau ce da?
Da, asa pare, am codul dar sunt paralel cu vps...., poate alti colegi se pricep
Daca te poate ajuta ceva eu stiu italiana (de 9 ani pe plaiuri straine) pot sa te ajut daca te intereseaza. Sau pe alti colegi.
Tu mai crezi in mos craciun? Doar un pachet share hosting poate sa coste atat, daca un VPS are pretul asta, ceva pute.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Astia erau aia care dadeau domeniu .eu si hosting la 0.99 euro pe an.
Sa zicem ca sunt destul de cunoscuti prin cizma, ar putea fi cotati in primi 5.
In fine, fiecare cum vrea.
@Alias - Daca 10 utilizatori profita de aceasta oferta, iar apoi vreo 4 - 5 au probleme si tre` sa apeleze la suport, ii ajuti tu pe toti (tinand cont ca omu` are site-ul picat si e urgenta treaba)?
Come on, guys. Daca e oferta, e oferta! Nu inseamna ca ceva pute.
Acum ceva timp am luat host de la hostgator, cu 1 cent pe 6 luni, nu?
Vand Advertoriale (pr 5)
am zi s ca ma ofer cu traducerea din ita in ro si viceversa, daca dorm exista google translate
Oferta nu e a mea, eu nu incasez nici un ban, ajut cat pot, cat nu... asta e, om sunt si eu. De aia suntem pe aici sa ajutam, daca am cauta nod in papura la tot locul......
Unii cauta nod in papura, iar altii interpreteaza gresit, gen tu. Nu ti-am zis nimic cu rautate. Daca nu pui un emoticon esti rau sau nesimtit. Eu personal nu as oferi un astfel de ajutor pentru ca nu sunt angajatul nimanui si nu pot sa-mi rup din timpul meu pe gratis ca sa ii ajut pe inca 4 - 5 insi sa comunice cu italienii. Mai mult te complici (la general vorbesc).
Te-ai baga la o oferta ruseasca (doar exista google translate)?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)