Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 31

Subiect: Recomandari hosting ieftin, cat mai multe domenii addon

sir_tisma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    113
    Putere Rep
    28

Implicit Recomandari hosting ieftin, cat mai multe domenii addon

Salutare,

Presupun ca sunt mai multi in situatia mea: mai multe siteuri mici, trafic mic...
    V-as fi recunoscator daca mi-ati putea recomanda un hosting cu urmatoarele caracteristici:
    - domenii addon cat mai multe, eventual nelimitate;
    - trafic (intre ghilimele) nelimitat;
    - baze de date nelimiatate

Nu vreau sa fac rabat la calitate, dar m-ar interesa un pachet cat mai ieftin (posibil).

Multumesc anticipat
    Director de articole -> articole.pro

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    48

Implicit

ieftin nu se potriveste cu nelimitat. Nelimitat nu exista. Nimeni n-o sa-ti hosteze tie 50 siteuri pentru 2$ pe luna.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    42

Implicit

Folosesc hawkhost.com de 11 luni. Am addonuri nelimitate, baze de date nelimitate, mailuri nelimitate, doar traficul e limitat. Bineinteles, tu poti opta pentru un plan mai mare. Ceea ce voi face eu incepand de luna viitoare.
    Am avut permanent ~10 site-uri pe acelasi host. Astazi e singura zi in care am ramas fara banda
    Vand Advertoriale (pr 5)

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de sir_tisma Vezi Post
    ..... mai multe siteuri mici, trafic mic...
    Nu intotdeauna spatiul ocupat sau traficul conteaza. Poti avea foarte frumos 30-50 site-uri statice si poti fi acceptat aproape oriunde, sau unul singur care poate ingreuna un server prin consumul excesiv de resurse (cpu/ram/bad sql queries), caz in care nu vei face multi purici, indiferent de firma la care vei apela.
    Faptul ca vrei 'baze de date nelimitate' induce faptul ca vrei sa rulezi cms-uri, aka posibilitatea sa ajungi la varianta neplacuta de mai sus.
    Din pacate, resursele unui server nu sunt nelimitate; pretentiile, ca si alte lucruri, pot fi.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Experthost.ro faci un pachet personalizat aici si vezi daca se incadreaza in suma pe care vrei sa o platesti.
    * Nu e link de afiliat e link-ul spre pachetele personalizate, altfel pe siteul lor nu ai fi gasit acest link prea usor.
    D R G

sir_tisma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    113
    Putere Rep
    28

Implicit

Multumesc pentru opinii...

@Cristi G - cand spun ieftin nu ma refer la 2$-50 de siteuri..., de altfel stiu ce inseamna nelimitatul respectiv. Pana acum am lucrat cu cei de la nshost.ro, dar ca sa cumpar in plus 3 domenii addon, la ei costa 15lei/luna

@Vali D - ms, dar vreau hosting in ro...oricum oferta lor e interesanta

@EHR - e vorba de siteuri de prezentare, super simple, baze de date vroiam pentru ca mai am unii clienti care vor WP.

Fie nu m-am exprimat eu corespunzator, fie nu reusim sa ne intelegem
    Cel mai "arzator" lucru pt mine sunt domeniile hostate -> cat mai multe, restul de spatiu pe disc sau trafic lunar nu sunt asa importante.
    Vroiam, daca stia cineva, o oferta de genul acesta, 22.5 euro/an, care mi se pare ok.
    Director de articole -> articole.pro

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    43

Implicit

Incearca la ghesi.com (servere in RO, cel putin asa era acum ceva timp), am colaborat si cu ei acum vreo 3 ani pentru un pachet shared si era ok ca si pret. Dupa cate stiu ownerul are cont si aici pe forum.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    39

Implicit

Hostway ofera Spaţiu: nelimitat, Domenii: nelimitate, Trafic: nelimitat, Adrese de e-mail: nelimitate, Baze de date: nelimitate la toate pachetele de gazduire.. iar cel mai ieftin pachet este de 3.5e+tva/luna.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

iti pot recomanda hostgator, cu siguranta nu vei avea niciodata probleme cu site-urile.
    Daca nu incearca un reseller de la mxhost.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    30

Implicit

La XENONHOST - Gazduire web si inregistrare domenii ai "nelimitate". Doar spatiul e limitat. In rest pui cate vrei. Am avut hosting la ei. Am avut o data contul suspendat datorita unui plugin care a luat intre 9 si 15% din server timp de 2 zile. Mi-au inchis contul, i-am sunat de la serviciu, am stabilit o ora in care sa dezactivez si sa remediez problemele. Serverele sunt in Romania dar nu mai stiu acum sa zic unde le au. Personal nu mi-a placut cPanel-ul la ei si un aspect ce tine de ce am avut eu la ei. In rest, ca optiuni sunt ok. Domenii, baze de date, emailuri, subdomenii, trafic ... nelimitate.

Webfactor s-a amintit. La fel si hostway.

La Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii ai nelimitate incepand cu 4 euro pe luna.

Iar Web hosting, Hosting Romania, gazduire web, VPS, server dedicat - HostX.ro are pachete cu asa zisele nelimitate, dar costa mai mult decat la cei de mai sus.

Sau Phase Seven - Suport - nu am avut cont la ei, doar i-am gasit si stiu de site. La fel, treaba cu "nelimitate".

Asta strict pe nelimitate, ca pe IP dedicat, nr de db, limita de pret - se pot face altele.
    Poti sa iei si un host in Germania cu domenii neliminate, ca viteza e buna. Sau daca nu exista cerinta expres pe hosting romanesc, cele din SUA iti ofera de toate la preturi foarte bune.

La hosting SUA (si UK) am avut cont la www.webhostingbuzz.com - super! Am renuntat pt ca nu eram eu de nasul lor. Plateam prea multi bani pt ce aveam eu, desi sunt ok ca preturi. Au cel mai bun suport pe care l-am vazut la vreun site de hosting. Mi se pare ca au fost si premiati pt treaba asta.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th May 2011, 06:43
  2. Hosting ieftin
    De flexbn în forumul Hosting
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 31st March 2011, 05:31
  3. Mai multe domenii de vanzare IEFTIN
    De SeerKan în forumul Domenii
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 11th March 2009, 17:52
  4. Hosting ieftin