15th February 2012, 20:36
0 out of 4 members found this post helpful.
Vand 3 cupoane pentru hosting (super ieftine )
Am 3 cupoane de reducere pentru hosting pe un an de zile , hostul este oferit de webhotel.ro pretul cerut de mine este 100 ron pentru fiecare cupon (fara cupon hostul costa 294 ron )
Cine doreste i-mi poate da PM
Detalii pachet hosting :
Pachetul include: Hosting All Inclusive Basic pentru un domeniu timp de 12 luni; Up-time de 99,9%;
Spațiu pe disc 1 Gb;
Trafic nelimitat;
200 de căsuțe de e-mail
200 cu trafic nelimitat;
- Email autoresponders – nelimitat, Email Colector; Server SMTP; Bază de date MySQLPostgreSQL – 6;
Director CGI-BIN;
Acces FTP, Control Panel, Back-up conținu, Interfață FileManager;
Subdomenii nelimitate (cât timp subdomeniile sunt în limita de sub 10.000 de afișări pe lună);
Baze de date MySQL - 5;
Back-up zilnic al datelor;
Suport tehnic 24/7 prin telefon și email; Antivirus și Antispam
15th February 2012, 21:02
16th February 2012, 11:47
3 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
PS: pachetul respectiv pe site-ul la care faci referire costa 194 lei fara cupon de la tine si nu 294 lei cu zici tu
Acest pachet Hosting All Inclusive Basic nu se gaseste pe site , pe site este Web Hosting Basic si este diferenta intre cele doua pachete , as ruga pe cei care tot dau negativ sa scrie si de ce dau ca sa vad unde am gresit (daca am gresit ) ca data viitoare sa nu se mai repete , si eu nu oblig pe nimeni sa cumpere de la mine daca nu doreste , dau un singur cupon la doar 50 ron transfer bancar sau 15 euro paypal (oferta valabila doar pentru useri acestui forum )