ma intereseaza daca are cineva o lista cu absolut toate firmele ce ofera hosting in Romania
Are cineva asa ceva sau a gasit pe neto asemenea lista?
ma intereseaza daca are cineva o lista cu absolut toate firmele ce ofera hosting in Romania
Are cineva asa ceva sau a gasit pe neto asemenea lista?
@RoManiac - Uite, aici poti vedea o mica lista cu firmele de web hosting: http://rotld.ro/registrars.html
Nimic interesant...
stiu aceasta lista. Ideea e daca pot gasi in romania 100 de ip-uri dedicate din clase c diferite pentru ca firme nu sant chiar multe. Imi poate oferi cineva o idee in acest sens?
va trebui sa o filtrezi putin, dar cred ca vei ramane cu 100 de siteuri pe .ro din ea:
host.txt
daca nu e cu suparare, la ce folosesti 100 de ip-uri din clase C diferite ?
.:|:.
@gupi Isi creaza omu structura lui si nu vrea sa fie penalizat de google daca da link de la un site la altul.
RoManiac, daca nu detaliezi, chiar si pe privat o cerere ca asta, risti sa fii gresit inteles.
Prima idee la care m-am gandit (e drept, am avut experiente similare) a fost ca vrei sa dezvolti o retea de bulk-email blaster.
PS: daca vrei adrese IP in Romania, poti face asa:
1) instalezi Netcraft Toolbar
2) vizitezi site-urile furnizorilor de hosting din Romania; in bara o sa-ti apara tara si numele proprietarului blocului IP;
3) iei adresa IP de inceput a clasei prezentate in Netcraft Toolbar si cauti referinte la robtex.com, cautand dupa AS-urile returnate
Ex: Hangar Hosting e gazduit la 188.209.212.165, in reteaua 188.209.212.0/24
Cauta la robtex.com dupa 188.209.212.0 (butonul Lucky) si gasesti AS48881
Faci click pe link-ul de AS si apoi vizitezi tab-ul BGP (AS48881 DATA-NODE-AS Data Node SRL). Acolo gasesti toate clasele IP exportate de furnizor, precum si firmele ce le opereaza.
.:|:.
Cam cate e un ip in Romania, ip pe bune nu C class?
De exemplu in US unde am eu acum hosting iti da 15 gratuite incluse in pret.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)