Din nevoie de server dedicat,dupa shared m-as gandi totusi sa trec pe VPS .Din ce am vazut ,si ce as avea eu nevoie ,ar fi ok v1024 de aici
Foloseste careva serviciile lor ? Aveti ceva nemultumiri ?Eventual alta sugestie ?
Din nevoie de server dedicat,dupa shared m-as gandi totusi sa trec pe VPS .Din ce am vazut ,si ce as avea eu nevoie ,ar fi ok v1024 de aici
Foloseste careva serviciile lor ? Aveti ceva nemultumiri ?Eventual alta sugestie ?
as prefera 80 gb ...in loc de 60
srv.ro e operat de CHML, fostii (cred) proprietari ai lx.ro
Atentie, nu vei avea Cpanel+WHM ci Webmin. Eu am platit pentru un cont shared pe 3 luni si in timpul asta nu am fost in stare sa setez mai nimic cu Webmin. De asta am si renuntat.
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
nu,doar ca ce am acu imi ocupa in jur de 38 gb un site...si mai am cateva... la care se mai adauga si diferenta de pret dintre srv.ro la pachetul de 60 gb si pachetul de 60gb de la simpliq
Din cate am vaz se poate plati pt cpanel,50 lei... pretul este /luna sau o singura data se plateste?
astea au instalate pe ele php+apache+mysql sau tre instalate ?
Ultima modificare făcută de Cristi_XP; 24th April 2009 la 12:04.
@Cristi_XP: de cand ocupa win 2003 server 12Gb?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)